qusel Musel yaptır cnm direk hastalıkların varsa riske atma bir tüp kan veriyorsun. Maddi imkanın varsa bekleme.
qusel Musel araştırmada yapılmıyor zaten fetal dna. Ben eskisehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdım istanbuldan gittim
Musel qusel bana doktorum burda yapılıyor demişti ama umuttepe araştırma hastanesine gidiyorum orada yapılıyormuş öyle dedi
qusel Musel umuttepeye ben sordum geçen ay yok dedi amniyosentez var dedi. Bı konuşunca banada yazarmisin varmı yokmu diye
Musel qusel tabi pazartesi gidicem randevum var bana var diyen romatoloji bölümüydü kendi doktorum söyledi ama kadın doğuma sorarım ben yazarım buraya canım😊
Musel qusel http://hastane.kocaeli.edu.tr/bol_genetik.php Bak incele umuttepe genetik bölümü fetal dna yapılmaktadır felan yazıyor en altta yazıların olduğu yerde bence yapılıyor ama gerekli hastalara yapılıyor eğer sizin riskiniz yoksa belki o yüzden yok demişlerdir
41gulfem Musel bende bugün sordum Umuttepe hastanesi genetik bölümünü arayarak fakat yok dediler, sitesinde ise yapılıyor yazıyor, sonra bizi de aydınlatır mısınız, teşekkürler
qusel Musel Musel orda yazanı bende gördüm sonra aradım aradım ulasamaidm. Anabilim dalı başkanını aradım direkt. O kendisi bana yok dedi zaten. Bende o yüzden gidip Eskişehirde yaptirdim
qusel Musel Eskişehir Osmangazi tıp fakültesi hastanesinde sadece 444 TL muayne ücreti verdim. Testim hejuz çıkmadı almaya gidicem birde. Sadece elden veriyorlar 3.bir şahısa vermiyorlar