yeni-annelik surprizbebe toplu alınıyormuş aylık verilmiyormuş öyle diyor hanımefendi bende daha iş yerimle konuşmadım bu durumu anlamadım tam bilmiyorumda hiç
surprizbebe yeni-annelik işyeri belirliyor evet. Mesela benimkinde ben normal aylığımı almaya devam ediyorum sgk rapor parasını yatırınca kurumuma iade ediyorum o parayı. Hatta sanırım son yıllarda protokol yaptılar hiç yatmayabilir bana sgk dan. Çünkü geçici isgöremezliklerde de hiç yatmıyor artık.
Lky0- Cansu-2600 çabuk yoruluyorum gün içinde uyumak istiyorum merdiveni inanılmaz yavaş çıkıyorum kaplumbağa hızında 🤣 3. Katta oturuyorum birde fenalardayım cinsiyetimiz erkek 🥰 sizin cinsiyetiniz ne ?
Kilaflarinmucizesi Cansu-2600 35 haftalık olduk bayrama kadar çalıştım şuan erken doğum tehdidi yüzünden 5 gün yıllık izin aldım yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek doktor izin verirse 2 hafta daha çalışacağım yoksa pazartesi 35+4 de ayrılış yapacağım
Gul-5757 36 haftaya giricem bebeğim doğum kanalına yerleşmiş vajenimde sürekli bir ağrı var ama yine de dayanmaya çalışıyorum akşam eve gelince kasılmalarım oluyor çok son 2 gün daha gidip son hafta ayrılacağım inşallah 🙏🏻umarım annelik iznini uzatırlar çok zor böyle
Lky0- Gul-5757 doğumdan sonra 2 ay izniniz oluyor , ve ücretsiz 6 ay izin alabiliyorsunuz ama iş yeri nasıl karşılar 6 aylık süreci bilmiyorum bi konuşun belki olumlu karşılarlar , Ama 2 ay çok yetersiz bende korkuyorum bu durumdan 😔
Gul-5757 Lky0- ben devlet memuruyum 2 sene ücretsiz hakkımız var ama yine de ücretli çalışma halkı sadece 2 ay çok az 🥲
Lky0- Gul-5757 adınıza çok sevindim , ben özel sektördeyim Ama tabi 2 sene yorma ihtimali var ekonomik olarak , Keşke dediğiniz gibi daha uzun olsa 2 ay yerine 😥🥲
Hlimee Cansu-2600 ben şimdi doğum iznindeyim 37. Haftama kadar aktif çalıştım Çok kolay geçti hareketlilik falan derken hem kilo az aldım hemde zaman geçiyordu Şimdi 2 haftadır evdeyim henüz doğurmadım aşırı sıkıldım yiyip içip yatıyorum ve kilo aldım 37. Haftaya kadar almadığım kiloyu aldım Yarın doğum planlaması yapacağız bakalım nasıl ne zaman olacak gibi
Cansu-2600 Hlimee Hayırlısıyla inşallah güzelce kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Kızmı erkekmi bebiş
Cansu-2600 Hlimee Bu sene erkek senesi sanırım ☺️ isim buldunuz mu ? Biz bulamadık daha karar veremedik