tezel-3 Gece uyumadan bir tane içiyorum bir de sabah uyanınca bir tane ama akşam yemeğinde asla iştahım olmuyor ve bulantılarım oluyor nasıl içersem etkili olur?
lidyamom tezel-3 doktorum bana uyumadan önce 2 tane peşpeşe içip uyumamı söyledi 3. Aydan beri öyle yapıyorum gün içinde bidaha içmiyorum
Alpmom__ tezel-3 bana sabah akşam iç dedi ama içince midem daha çok bulanıyor gibi. İçmiycem bir süre
ebru1221_ tezel-3 bulantınız çok oluyorsa gece 2 sabah 1 ya da sabahta 2 içebilirsiniz. doktorunuza sorup tabii. Arkadaşımın kusması çok oluyordu gece 2 sabah 2 içiyordu ben gece 1 sabah 1 olarak kullanıyordum
Pelinaltnl tezel-3 evet 2 gündür kullanıyorum bulantı yoğun yemek kokusunda ağır konularda az çok yine oluyor ama kusmam durdu çok şükür bulantı ve kusma yüzünden 4 kilo vermiştim
tezel-3 Pelinaltnl çok şükür kesmiş bulantınızı bende 3 kilo verdim daha 3. Ayıma girmedim bile ama akşama doğru bulanıyor hatta geçen akşam prilam kullanmama rağmen kusmuştum 😔
tezel-3 lidyamom benimde kusma vardı ama arada kullanmama rağmen yine kusuyorum kusmasam öğürüyorum en ufak bişeyde ve akşam yemeklerinde ful iştahsız ve bulantılı
Sedef21 tezel-3 ben gece alıyordum 2 tane gündüzleri içinde resmen beni uyuşturuyordu sürekli uyutuyordu beni
Melekozlu Prilamı bende gece 2 defa içip yatıyordum bazen de gündüz 1 gece 1 içiyordum ama çokta bişey farketmiyordu. Yutkunmak ölüm gibi bişeydi benim için Allah yardımcınız olsun
ebru1221_ tezel-3 sıcak hava da etkiliyordur şuan ekstra benim bulantım 1 ay sürdü ama 1 haftada 3 kilo verdim 🥲 şuan şükür bulantım olmuyor ama hiç bişey yiyesim de yok