melekmi22 Nazli00 çok iyi anlıyorum gerçekten bana da pcoslusun falan dediler sonra tedavi falan baslatmadilar sonra yok sende bisey dediler bende umursamadım bu ikilemi evlendim bir süre çocuk olmayınca korktum o yüzden gerçekten anlıyorum seni o dönem herşeyi düşündüm boşanmayı dahi düşündüm bence vitaminler ile kendini destekle baktin olmuyor hiçbir yükselme yok ki moral motivasyon olarak da kendini yüksek tut ondan sonra olmuyorsa tüp bebek denersin inşallah tüp bebeğe dahi gerek kalmadan bir anda hamile kalırsin ❤🙏🏻🌷
Asiyeozgur Nazli00 kiloyla amh değerinin bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk kızıma hamile kaldığımda 40 kiloydum 54le doğum yaptim tekrar 42ye düştüm şuan yine 15 haftalik hamileyim 43 kiloyum. Doktorumda ilk kilomu öğrendiğinde sen nasil regl oluyorsun çok zayifsin dedi 30 yasindayim daha 1 gun adetimin geciktigini bile bilmem. Ayni sekilde birçok kuzenim var hep 42 45 kilo civari hepimizin var çocukları çok şükür.
reyhan_t Nazli00 Ben de zayıfım şöyle bir içecek yapmıştım bir süre birkaç kilo almıştım. 1 buçuk 2 bardak süt içine yulaf, ceviz ya da fındık, muz, bal robottan geçirip içiyordum her gün. İçecek olduğu için iştahsız birisi için tüketmesi daha kolay