Karam3838 burda tarif ettiğin akıntının nişan olduğunu okumustum doktoru da olabilir demisti bi bayanın postunda görmüştüm doktoruna danış istersen
    Cnm bende 28 haftalık hamileyim benimde sarı sümüksü akıntım vardı bugün idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon varmış cnm doktorum ilaç verdi bu haftalarda enfeksiyon sık rastlanan bir durum sen yine de doktoruna danış cnm benim gibi enfeksiyonun vardır belki
      Nalkan benım gebeliğimn basndan beri var sarı akıntı suan 29 haftalğım tahlıllerm temız cıkıoo doktorum normal dedı gebelkte akıntılarn olması 🤷‍♀️
        Aysktr Evet canım bende okudum bazıların nişanı farklı renkteymis
        Karam3838 canım google görsellere hamilelik nişanı yaz bak benziyormu diye. Ben bakmıstım oda öyle sümük gibi sarı bisey
          Cismmpoyraz48 bendede öyle oldu canım şimdi baktım nisan resminde benziyo ama dediğin gibi birden fazla geldi o yuzden tam emin degilim
          Karam3838 36dayim 2-3haftadir sumuksu akinti bendede oluyor seffaf sekilde sarimsi. Ama henuz dogumla ilgili hc bsy yok acilmada yok😁 nisan pembemsi renkte oluyor
          Sydcan benimde hep oluyor tedirgin oluyordum test yaptırsammı diyordum. Normalse iyi içime su serpildi. Çünkü enfeksiyon çıksa bile ilaç kullanmak hiç istemiyorum.
            uduygudmrhn evet doktor sormustu hatta ıdrar yaparken yanma varmı akıntı kokulumu dıye bunlar enfeksıyon belırtısı ama sadece akıntı normal kabul edılıyormus
            Sarı akıntı bende 37.haftada oldu bir kere koyu sümüksü kıvamda ama şu an 39.haftam bitiyor hala doğuramadım
            34 haftalığım akıntının dışında
            9 gün sonra
            Karam3838 aa çok sevindim demekki sizin akıntılar doğum işaretiymiş. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻☺️