edasaribek Kb4576 belki komik gelecek ama benim mide bulantilarimi arttırdı ilk gebeligimde cok iyi gelmisti oysaki
Kb4576 Pinar_3 bazı yorumlarda görüyorum bende gebelik boyunca içenler var sizinkisi gibi kafam karışıyor acaba sürekli içildiği için mi mide bulantısı normal gidisatinda gidip belirli bir ayda bitmesi gerekirken bitmiyor yoksa gerçekten bazı gebelerde gebelik boyunca bulantı oluyormuş o yüzden mi sürekli kullanılıyor bağımlılık yaptığı konusunda kafam karışık biraz
Alone Bende kullanıyorum Şuan. İlk gebeliğimde de kullanmıştım. Bir sorun yaşamadım. Yan etkilerinde yazıyor mu öyle bir durum baktınız mı
Minik1tirtil Kb4576 canım merhaba banada aynısı oldu hatta bende depresyon hali bile yaptı çarpıntı ağızda kuruluk boş boş dalmalar üzgün mutsuz olma bunlar vardı bendede doktor kesti hemen prespektüstede yazıyor zaten yan etkileri bunlar herkeste olacak siye bişey yok tabi sonrasında aktif b6 kullandım çok iyi geldi hem bulantıya hem öocuk gelişimine iyi geliyor tabi ben o gebeliğimde düşük yaptım başından uzak olsun aman
perihankrkya Kb4576 bende yapmadi cnm 1 ayda 5-6 kutu bitiriyordum bulantim coktu hala da kullaniyorum
dilaraozr Bende mide ağrısı yaptı sonra aşırı uyku , baş dönmesi , baş ağrısı. Geçti bu belirti aymı günde fakat kafa bulanıklığı algılama bozukluğu gibi etkisi var şuan allak bullak hissediyorum kalp çarpıntısı hissim var .