Kb4576 Kizlar mide bulantısı için Dr vermişti ama kullanmaya başladığımdan beri nefes darlığı ağız kuruluğu yaptı güçlükle nefes alıyorum nerdeyse sizde de böyle bir yan etki yaptı mı
Busra19s Kb4576 Hayır bende kullanmıştım daha önce 1 kutu bitirdim geceleri 2 adet birden içiyordum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bana iyi geliyordu
Kb4576 Busra19s bulamtima gerçekten benimde iyi geldi ama nefes darlığı gibi bir etki gösterdi bende sanki nefesim yetmiyormuş gibi oluyor
Kb4576 Yamanmomy hmm anladım bende de sersemlik vs yaptı ama dayanılmaz bir nefes darlığı da var gebelikten diyeceğim ama henüz 9 haftalık hamileyim bu kadar erken tuhaf geldi bana
sumkiz Başka kullandığınız bir takviye vs var mı? Belki o yapmıştır. Ayrıca gebeliğin getirdiği şeyler bunlar. Kalbin ağzından çıkacakmış gibi olması vs. Olabilir. Ama evet en güzeli doktora gitmek.
beyzasen Kb4576 8. Ayımdayım hala kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım belki size yan etkileri yapmıştır bi doktora danışın mutlaka
Merveasm Kb4576 bende kullandım 20 haftalık olana kadar öyle bir sorun yaşamadım gece uyumadan alıyordum 2 adet