Papatya123_ Demirsmom 36 + 4 de gittim 2980 gram olmuş maşallah baya fazla almış 37 haftalık oldum 3 kg olmuştur İnşAllah 🤲🏻💐
Demirsmom Papatya123_ canım maşallah Allah nazarlardan korusun 💖💖💖 inşallah benimki de biraz almış olur önümüzdeki hafta gideceğim kontrole çarşamba günü tam 37+4 iken öğreneceğim kiloyu
MihribanErdem Papatya123_ Bana da aynısı söyleniyor 32. Haftadan bu yana. Kafası ve karnı iki hafta geriden dedi geçen çarşamba günü. Ama bacak boyu iyi dedi. Kilosu da 2340 gr dedi 36 hafta içindeydik. Pazartesi tekrar gel bakalım belki doğumu başlatırız dedi şaşırdım ölçüme gideceğim ama yatışı kabul etmeyi düşünmüyorum yarın sabah bakalım
Demirsmom MihribanErdem ama neden doğumu başlatacak ki? Tam tersi daha fazla kalıp kilo alması gerekmiyor mu bu neyin acelesi!
ilaycete213 @Demirsmom bana da öyle dedi bende kefir süt falan içiyorum ya sağlıklı olsunda kiloda olur ya doğana kadar
Nurasl1 Kadın doğum Hastanesi’nde bagzi doğumları kabul etmediğini söyledi üniversite araştırma hastanesinde oluyor dedi düşük kilo ile gebe kaldım riskli oldu hep 36/37 haftada kadın doğumda doğum yapan varmı
Demirsmom Nurasl1 canım ben ilk hamileliğimde 38+4 te doğum yaptım, kilosu 2990 dı. Devlet hastanesinde oldum yani Almanya’da devlet özel ayrılmıyor
MihribanErdem Demirsmom Ben de sizinle aynı fikirdeyim net. Suyu azalması, kalp atışı yavaşlaması ne bileyim herhangi bi olumsuz durum yokken Allah korusun ne acele edeceğim ki ??
Demirsmom MihribanErdem canım kesinlikle demir eksikliğinden. Çünkü bu durum düşük bebek kilosuna sebep oluyor. Ben ekstra demir içeceği de içmeye başladım.. ilaçlarımın yanı sıra
MihribanErdem Papatya123_ gittim ve suyunun kan akışının iyi olduğunu söyledi bebek beş gün içinde çok da büyümemiş ölçümler değişmemiş dedi ama yaklaşık 200 gr almış nst ye baktı sancım çıkmadı kalp atımları da iyiydi ama yatış istedi bende istemediğimi söyledim suyu ve kan akışı iyiyse kendiliğinden sancım yada doğum başlasın istiyorum dedim tartıştık bir hayli ama imza atıp çıktım yatış yapmadım
Papatya123_ MihribanErdem anladım hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah 🤲🏻 5 günde 200 gram çok iyi bence zaten hafta da 200 250 gram arası normal deniliyor
MihribanErdem Papatya123_ Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🩷 ben kan akışı iyi olduğu halde beslenmiyor cümlesine ikna olamadım açıkçası yatış vermek için böyle davrandığını düşünüyorum aksi bi durumda risk her haftada var. Herşey Allahtan 🙏🏻
Demirsmom MihribanErdem şaka mı ? Resmen normal doğurtmak işlerine gelmiyor! Her şey normalse niye yatırmaya çalışıyor ve tartışıyor bu ne kadar sinir bozucu bir tavır. Ayrıca 5 günde 200 gr çooook iyi normalde günde 30 gr alıyorlar seninki günde 40 gr almış
Papatya123_ MihribanErdem doktorunuza inanmıyor güvenmiyorsanız değiştirmeniz daha iyi olur aslında benimde hamileliğimde sorunlarım oldu ama doktorun güvenilir olması önemli
Mervealya1992 Demirsmom bukdr sıkma kendını 35tesın daha doguma kadar ohooooo son 2 hafta aşırı kılo alıyorlar zaten merk etme
Nurasl1 Durum güncellemesi 3 cm açıklık ve sancı çıktı tedbir amaçlı yatırıyorum serum Nst takıldı ama sancı. Ben hissetmiyom