artikboyle Adlaksy Bülbülzadede oturuyorum eski kiracı olduğum için 10 bin lira veriyoruz şu an ama aynı binada yeni kiracılar 13-14 e falan girmeye başladılar maalesef…
ayss0505 artikboyle biz şehitkamilde oturmayı düşünuyoruz iş yerlerimiz orada olacak çünkü evet kiralar çok pahalı biliyorduk böyle olacağını ama yine dee
ayss0505 Adlaksy teşekkür ederiz 🌸 biz fıstıklık beykent ve göktürkte ev bakıyorduk oralar hakkında bilginiz var mı acaba suriyeli yoğunluğu hakkında filan
Adlaksy ayss0505 Beykentte görümcem oturuyor kendisi gayet memnun ama oturduğu yer çok serin yazın çok rahat ediyorlar kışın da fazla soğuk ama güzel yer herşey ayağının dibinde marketten tut sağlık ocağına kadar
artikboyle ayss0505 bir arkadaşım ev almayı düşünüyorsanız çok uygun ve güzel bir semt demişti fıstıklık için diğer iki yer hakkında ise bilgim yok maalesef
Adlaksy ayss0505 şuan benim oturduğum yer gayet hoş ben çok memnunum komşularım olsun çevrem olsun herşey çok güzel
ayss0505 Adlaksy biz yüksekovadan gelicez genelde hava burda -30 derece oluyor 😀 beykent hakkında genelde insanlar olumlu konuşuyorlar kiralar 15 20 arasında ama antepte ucuz ev kalmamış maalesef
Pasaannesiii ayss0505 ben Beykentte oturuyorum 2+1 7 bin kiram gayet güzel sakin kafa dinlenecek yerler
ayss0505 Pasaannesiii bize de öyle geldi ama bir kaç kişi uzak dedi ama bence insanın oturduğu yer çok önemli o yüzden beykent bizim de içimize cok sinmisti . Ama biz daha gelip görmedik haftaya gelicez ilk işimiz oralara bakmak olacak
Adlaksy Aysedk güneşmar var biliyor olmalısın o marketin tam karşı dairesi ama taşınacağım birkaç haftaya müstakil eve geçeceğim