gundogan36 Benimde yeğenimin sperm sayısı sıfır doktor onlara da tüp bebek önerdi ama erkek de sperm nasıl bulanacak onu bilmiyorum bu durumu aranızda veya çevrenizde yaşayan oldu mu ne olur konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi🙏
Melikebldz gundogan36 canım benim eşimde vardı aynı problem biz de tüp bebek yaptık. Sperm ya 1 2 tane çıkıyordu ya da hiç çıkmıyordu. Yumurta toplama günü micro tese ameliyatı yapıldı çok şükür bulundu 36+1 haftalık hamileyim 🥲 Rabb’im isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🥰
babyiscoming_ gundogan36 normal tüp bebek tedavisine göre bir tık daha zor bir süreç bekliyor onları mikro tese ameliyatı ile sperm bulmaya çalışıyorlar, umarım tez vakitte güzel haber alırlar
FatmaZehra06 @"gundogan36 tese amelıyatı olması gerekiyor ama o ameliyatta da herkesten sperm bulunamayabılıyor ınsallah bulunur benim esımde 5 tane bulunmuştu
gundogan36 Melikebldz maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bir doktor ameliyat demiş bakalım nasıl olacak
babyiscoming_ mrp2023 dualarım seninle bebeğim güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı🥹🙏🏻
Slayzr babyiscoming_ Bende 4 haftalık hamileyim bende aşılama ile gebe kaldım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Ezel16 babyiscoming_ Sizi hep postlarda görüyordum çok sevindim 🐣 Rabbim sağlıkla, sıhhatle ilerletip kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲🏻🧚🏻♀️
babyiscoming_ meltembadem darısı başına inşallah canım pozitif ol hep elini karnına koyup bebeğinle konuş sımsıkı tutunsun inşallah annesine😍🙏🏻
karagull00 babyiscoming_ senin adına çok sevindim canım bende bu zorlu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum yıllardır boşuna beklemişim keşke erkenden yapsaydım diye geç oldu ama Güzel oldu bende doğumu bekliyorum sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ♥️♥️
babyiscoming_ karagull00 ah canım benim aynen öyle insan pişman oluyor 🙈 aminn inşallah sende sağlıkla kavuş yavruna 😍🤲🏻