Drfatma Arkadaşlar selam. Hangisini almamız gerekiyor kafam karıştı. Bir mor bir de yeşil kutulu var hangisini alacağız 🙂↔️
Angel161023 Drfatma çok fark yok aralarında uçlarında çok az bir farklılık var birde sütün veya mamanın gelme yerindeki damla akıtma yeri farklı oluyor sadece benim aldığım yeşil kutuluydu
Eda1254 Drfatma 125 ml yazanlar genelde yenidoğan uyumlu çünkü onların uclarinda bebeğin anne göğsü gibi emmesini sağlayan küçük bı delik var büyük olanlarin hepsi altı ay ve üstü oluyo renkli olanların bı özelliği yok diye biliyorum ben seti gereksiz görüyorum çünkü biberona altı aydan sonra sadece su için ihtiyaç duyucaz mama verilir mi ne kadar kullanılır bilmiyorum ama biberon kaliteli bir biberon yani ben ilk bebegimde kullandım baya kullandım işimi gördü
Drfatma Angel161023 bir de mesela morda 330 ml de 3+ ay diyor bir küçüğünde 1+ay hangisini almak lazım
Drfatma Eda1254 evet zaten tek tek alınca setten daha ucuza giriyor şuan hepsiburadada en ucuzlar , emzik de alacağım onu biliyor musunuz 🥹
Eda1254 Drfatma emzikte ben oğlumda bı emzik var markası önemli değil yani ben alırken eczaneden almıştım aventin biberon başlığı gibi ucu ondan almıştım ve tutmuştu da ama başka değişik ağızlı emzik verince atiyodu şuan ikinci gebeligim emzik olarak klasik olan bı yenidoğan aldım tutmama ihtimalleri var oyuzden tavsiyem daha uygun bı emzik almanız çünkü bazı bebekelr emziği hiç tutmaya biliyo
Eda1254 Drfatma şimdilik bı biberon yeterli yenidoğan alın bende cammi yoksa diğerini diye kararsız kaldım avent alicam dursun lazım olur diye başka biberon almayı düşünmüyorum gerekirse alicam
ertug77 Cam olan yeşil, plastik olan mor. Doğru mu anladım 🤗 bende çünkü hangisini alacağıma karar verememistim. Emzikte de sanırım ultra soft iyiymiş ama tabi net bilgim yok. Biberonun yeşil olanında 125ligi alsak daha sonra uçları değişiyor mu acaba onun?
Drfatma ertug77 ertug77 evet bebeği bir yaşında olan arkadaşımla konuştum onu önerdi hatta gece parlayanı varmış onu al dedi
zelis63 Drfatma bence bebek doğduktan sonra biberon alın ben set aldım benm oğlum asla tutmadı meme emdi su gibi biberondan içmedi
Lky0- zelis63 çok doğru söylüyorsunuz bende set düşünüyordum ama şimdilik sadece 120 125 ml yeterli gibi duruyor
Drfatma Eda1254 bebeği olan bir arkadaşım cam almana gerek yok bebek de büyüdüğünde tutamaz ağır geliyor dedi mor olandan al dedi
zelis63 Lky0- ha illa olmalı bir tane küçük al zaten mama içerse set alırsınız benm 2. Doğumum sadece avent küçük aldım her türlü ihtimale karşı ama set çok daha masrafli. Kullanılmadığı zaman kalıyor benm kaldı öyle