cerennkyaa1 Raabiagundasi bende 1 2 gün önce sabah yaptım ilk idrarla daha iyi çıkar dedikleri için bu şekilde çıktı heyecanlandım 🤩
Raabiagundasi cerennkyaa1 90 gündür adet olmuyorsanız çizginiz biraz daha net olması gerekir diye düşünüyorum ama tabikide kadin doğum aciline gitmenizi tavsiye ederim direk beta isterseniz kan alırlar
Raabiagundasi Raabiagundasi normal acile giderseniz de gebeliğe bakılmasını istiyorum demeyin bakmıyorlar karnım ağrıyor midem bulanıyor adet olmuyorum vs derseniz onlar size zaten gebelik şüpheniz var mı diye sorarlar
cerennkyaa1 Raabiagundasi belirttiğim gibi pcoslu olduğum için adetim düzensiz ilaçla oluyordum normalde ama doktor kullanmamamı söylediği için kullanmadım sadece folik asit kullandım doktorun verdiği
Raabiagundasi cerennkyaa1 onu kaçırmışım pardon benimde aynı şekildeydi adetlerim düzensizdi çok şükür nasip oldu hemen gidin bence haber bekliyorum sizden 🥰
cerennkyaa1 Raabiagundasi inşallah çok heyecan yaptım böyle hevesleniyorum sonra da olmayınca üzülüyorum öyle olmasını da istemiyorum 🥹
Raabiagundasi cerennkyaa1 inanın sizi çok iyi anlıyorum bende bir çok kez yaşadım bu hayal kırıklığını gidin gösterin Allah’ın izniyle olur inanmak çok önemli 🥰
cerennkyaa1 Raabiagundasi amin inşallah dediğiniz doğru bende yaşadım şu an hevesliyim ama nedense hamile değil mişim gibime geliyor