Leyna Ne güzel işte nacizhane tavsiyem dillendirmeyin bu durumu şimdi uslu cocuk yok artı sevenlerinde bilhassa anne babanın da nazarı değebiliyor bol bol okuyun her sevmenizde mutlaka maşAllah diyin başkalarınada dedirtin Rabbim nazarlardan korusun miniği💕
GizemCengiz Leyna aminn canım benim o sağlıklı olsunda ben yaramaz olmasınada razıyım en önemlisi sağlık
ValideSultan GizemCengiz bende ultrasona girdim geçen hafta bacak bacak üstüne atmış sırt üstü yatıyor doktor kim bu kadar rahat dedi aynı babası 😂
Nursen21 GizemCengiz valla Canım çok şükür bebeğim çok sıkıntı yaratmıyor yatağa gittiğimde biraz hareket etsin diye bekliyorum sabaha kadar sonrA namaza kalktığımda oda uyanıyor ama çok rahatsız etmiyor genelde 🥰
Caglasmsk GizemCengiz benim kızım gibiyse evet😍 valla masallah karnini doyuruyorum altni temizliyorum besiginde kendi kendine oynuyo sonra uyuyor 😍😍 insallah böyle olur seninkide.
Vethekelif GizemCengiz valla keyfini çıkar bir şey olsa doktorun söylerdi ki günde 10 hareket yakalıyorsan tamam demekki keyfine düşkün seninki de
GizemCengiz Janset2105 ya ben de uyuyamıyorum ama bebeğin tekmelerinden ötürü değil hep yan yatmak zorunda olduğum için sırt ağrılarımdan
Bskrt Ebrufarid o videolardaki gibi olmuyor hiç 😁😁 ayağını elini hissediyorm diyenlere şaşırıyorm benmki tekme bile atmıyor
Deryakaya1802 GizemCengiz benim de öylee benimle uyuyo benimle hareketleniyo. Ayni performansı doğduktan sonra da bekliyorum 🤷🏻♀️😀
Seymaeren GizemCengiz ah ne kadar şanslisin maşallah de canım🐣 benim minnak gece hiç uyumuyor sabaha kadar migdem yaniyor gündüz de uyumuyor 34.haftayim yaklaşık 6 haftadir böyleyiz 😲😲
Nursen21 GizemCengiz ama bu defada kaburgalarım öyle bi ağrı yapıyor öyle bi batıyor ki bebeğe gerek kalmıyor 🤰🏻😅