Busraozkayaa1 Troidim biraz yuksek dedi hafif dozlu bir ilac yaziyorn dedi ama almadim ilacı ilac kullanmak istemiyorm ne gibi zarari olur bilen varmi
alisamomm Busraozkayaa1 merhaba değeriniz kaç acaba bende de hafif yüksek çıkmıştı ilaç yazıcam demişti bende istememiştim beslenmeme dikkat edeceğim diye söz vermiştim bir ay sonra kendiliğinden değerim düştü ve ilaç kullanmama gerek kalmamıştı
smyboyraz Busraozkayaa1 benim cok yüksek degildi ama 2.5 altına inmesi gerektigi icin 25 mg tiroid ilacı kullandım dogumuma 2 hafta var her ay kontrolle herhangi bir yükselme olmadı ilk aylarda bebegin gelisimine zararı oluyormus tiroid yüksekliginin mutlaka kullanın
Ozgis1s Busraozkayaa1 troid çok önemli bi hormon dengede tutulmazsa bebekte gelişim geriliğine kadar yol açar. Verilen ilaç zaten gebelikte kullanmaya uygun bir ilaç 3 aydır içiyorum her ay kan vererek kontrol sağlıyoruz. Bence kesinlikle içmelisiniz içmemek daha büyük zarar
Maviyesill Busraozkayaa1 benim ilk gebelikte 12 ye çıkmıştı ikincisinde 25 kesinlikle ilacı kullan bebekte zeka geriliğine yol açıyor tiroit çok önemli bi hormon zaten her ay kan verip bakılıyor ona göre ilacını dozunu ayarlar doktor dereotu düşürüyor sabah kahvaltılarda tüketirsin ama ilaç önemli bu diğer ilaçlar gibi gereksiz değil
Busraozkayaa1 Maviyesill Tavsiyeniz icin tesekkur ederim dere otunu deneyecegim zaten cok yuksek degil 2.99 kontrolume kadar dusmezse alirm ozamm ilac
Busraozkayaa1 Maviyesill Dere otu tavsiyeniz icin cok tedekkur ederim 1 haftada degerim 2.99dan 1.89 a düstü ilaçsız
Maviyesill Busraozkayaa1 aynen yüksek bi değer değil çörekotu yağı da düşürüyor ama hamileler kullanabilir mi bilmiyorum onu da doktoruna sorarsın
beyhudeanne Busraozkayaa1 Merhaba, benim de yükseldi. Önce 25 mg başlatıldı, sonra 3.trimesterde yükselince 50′ye çıkarıldı. Bebek için şu an bir risk göstermez ama biz yine de başlayalım dedi. Başladım, siz de başlayın mutlaka.
Merveasm Busraozkayaa1 benimde troid yüksekti ilaç verdi 2 ay kadar kullandım kan verdim düzelince bıraktırdı doktorum
Mervecimbidur Busraozkayaa1 doktorun yazmış nasıl kullanmak istemezsin. Bekarlığımdan beri tiroit hastasıyım 25 mg başladı hamileliğimde 100 mg çıktı bu gidişle 150 mg kullanmaya başlicam çok önemli hamilelikte.
Ceylanbjk Busraozkayaa1 Tiroid ilacınin bı yan etkisi ya da zararı yok ben de kullanıyorum asıl kullanmazsanız sıkıntı bebeği etkileyebilir hamilelikte tiroid çok önemli