Neferut Ummu__Meryem ben de şöyle bir hareketlerini hissetsem artık diyorum hala tık yok oğlumda ya 😄😄
Ayshe-h Erken öğrenmek dezavantajmış gerçekten ya 3 hamileliğimi de 6 7 haftalikken öğrendim şuan hamile olduğum bbeegimi 3 haftalikken öğrendim zaman geçmedi gerçekten şuan 12+1 cinsiyet için zaman sayıyoruz artık
Ayshe-h Ummu__Meryem demi ama ya oldu mu varmi mi yokmu bak geciktim olayları.Simdi beni cinsiyet sardı işte
metemom_ Ummu__Meryem öyle deme doktora gitmek için gün sayıyordum şimdi doktora gitmemeye çalışıyorum korkudan 😂
Kdz Ummu__Meryem bu zamanlara gelince de korku sarıyo ya bende hep öyle diyodum hamileliğimin başında 30ları bi görsem diyodum çok şükür gördük hayırlıca doğumu bekliyorum korkuyorum da ya
Burcu-2634 Ummu__Meryem o iş öyle olmuyo 6 ay olunca ay bide doğsa diye bekliyorsun ben 6 aylığım Allah’ım nolur doğsun diyorum sonra da tövbe yarabbim diyorum erken diye 😂
Seldahilal Ummu__Meryem ay bende öyleydim ilk zamnalr inan bana okadar hızlı geçiyor zamanki anlamıyorsun bile sana tavsiyem hamileliğin tadını çıkar derim Allah nasip ederse bu cuma günü sabah oğluma kavusacam