Tictack Merhaba medipol koşuyolunda Doktor seval pata için çok öneri aldım, güvendigimiz biri normal dogum yapmış. Ancak internette çok olumsuz yorum var sezeryanci oldugunu falan yazmislar. Güncel olarak kendisine giden veya bilen varsa yazabilir mi?
Mrvglkrs Tictack Merhaba 2. Hamileliğim ve Seval Hocaylayım tekrardan. 1. Epidural normal doğum yaptım. Son ana kadar doğumla ilgili bir şey konuşmadım zaten gerilen bir insandım. Seval hanım beni rahatlatan biri aynı şekilde Döndü hanım da. Ben çok memnunum hatta 1. Hamileliğim doğum yaklaşınca Seval hanım rahatsızdı yoktu başka doktorlara girmiştim çok gerilmiştim huzursuz olmuştum ısınamamıştım. Neyse ki doğumuma yetişti iyileşip. Allah Seval hanıma hep sağlık sıhhat versin gerçekten çok seviyorum onu 🤍 umarım sizde aynı enerjiyi alırsınız. Kuzenim tansiyon hastası yüksek tansiyonla gitti 2 doğumunu da Seval hanım yaptı onun tabi ki sezeryan oldu tansiyondan ötürü.
Aysii9898 Tictack Aslında Eğer Düşüncenizi değiştirmek gibi bir şey yaparsanız ben Evrim Bostancı ergen’i tavsiye ederim Cuma günü sezeryan yapacağım aşırı tatlı ve bilgili bir doktor
Civciv53 Tictack seval hanımı bilmiyorum ama cuma günü evrim hocada doğum yaptım hayatımda gördüğüm en ilgili ve pozitif bir insan kendisini. İyi ki evrim hocam diyorum 🥹
Tictack Mrvglkrs merhaba neden spinal değilde epidural tercih ettiniz? Seval hanım çatı muanesi yapmış mıydı sizede acaba 😊 suni sancı verdi mi
Mrvglkrs Tictack ben doğum yapmadan önce hiç bir şey okumadım araştırmadım. Spinal dediğiniz şey normal doğumda var mı diye şimdi araştırdım ama sezeryanda var diye gördüm bilmiyorum. Normal doğum oldu sunide verdiler heralde açıkcası sormadım herşeyi oluruna bıraktım
Mrvglkrs Tictack çatı muayenesi adı altında bir muayene yapıldığını hatırlamıyorum. Zaten kendisi hastalanmıştı izindeydi ama doğumuma yetişti. ½ başka doktora son zamanlarımda gitmek zorunda kaldım ama neyse ki yetişti Seval hanım
boraninannesi_ Aysii9898 merhaba ben de evrim hocaya gidiyorum🙏🏻 hayırlı olsun doğumunuz kacıncı haftadasınız
Aysii9898 Civciv53 hemşireler dopum sonrasi nasıllar? Bir de sonda takma işlemi nasıl oluyor baygın iken mi bilginiz varmı
Tictack Civciv53 merhaba hayırlı olsun öncelikle😊 acaba normal odada mı dogum yaptınız yoksa suit odada mı
Civciv53 Aysii9898 ameliyathane de takılıyor sonda anezteziden sonra canım herkes çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım. Valla bende sondadan çok korkuyordum ama hiç korkulcak birşey değilmiş. Karına bastırma olayı vs de öyle kafamda canlandırdığım kötü senaryolardan değildi masaj yaptılar karnıma kan aktıkça rahatladım 🥰
Aysii9898 Civciv53 sonda takılırken baygın olmuyorsunuz yani? Ben ondan çok korkuyorum. Bide karna bastırmadan dediğiniz gibi
Civciv53 Aysii9898 baygın oluyorsun canım ben genel anesteziyle sezeryan oldum odaya geldiğimde sonda vardı hissetmiyordum zaten. Sadece çıkarılmasından korktum ondada hiç birşey yok acı vs yok yani. Sanırım devlet hastanelerinde ameliyat öncesi uyutmadan taktıkları için bu kadar korkuyor insanlar
Civciv53 Tictack çok sağolun canım aslında suit oda istemiştik ama biraz ani olduğu için şansımıza o gün suit odalar rezerve ve doluydu. Tarihiniz belliyse bence önceden ayırtın benim öyle bir durumum olmadı. Ama verilen oda da gayet büyüktü. Suit odanın artısı ayrı bir oda gibi bir yeri daha var canım.
Aysii9898 Civciv53 evet ya çok korkuyorum açıkçası haftaya cuma günü sezeryan olucam işte meraktayım süreç için🙂
mimikralicesi Civciv53 birşey sormak istiyorum Koşuyolu medipol de sezaryen doğum ücreti nedir acaba biliyor musunuz?
Civciv53 Aysii9898 ah canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınız bebeğinizi 🤲🏻🥰 inanın herşey göz açıp kapayıncaya kdar geçiyor 🥰 herkes çok ilgili benim bebeğim şuan küvezde yoğun bakımdaki hemşirelerde çok iyiler çok ilgililer 🥹