Tugcev cLearQueen Hayır, bebekte sıkıntı olmadığı ve evdeki ölçümlerim normal gittiği için doktor gerek duymadı. Takipteyiz şuan diyetisyenle sadece. Sadece dün ve bugün 140′ın üstünde çıktı
Miiaa Tugcev ara yukselmelerden bir sey olmaz korkmayin, can bu bi yere kadar tutabiliyoruz :) önemli olan hergunun yuksek gitmemesi
_Mother_ cLearQueen hayır fiyat olarak demedim kalite olarak fark varmıdır eczane ile doğrusu diğerini eczane den almıştım yanlış ölçüyordu hemen bozuldu
cLearQueen _Mother_ butün glukometreler biraz farklı olcüyor canım laboratuvara göre .doktorlar onu göz onüne alarak bakiyor merak etme
_ozlmm cLearQueen Bende beyaz ekmek fazla tüketirdim hamur işleri falan çok severim çokta yerdim 🙇🏽♀️ sofradan kalktıktan yarım saat sonra acıkmaya başlıyorum yarın konuşacağım bu durumu belki öğün arttırma olur bilmiyorum 🙊
Miiaa _ozlmm kuruyemiş, kefir, yine yoğurt gibi ara öğünler yapin bir sonraki öğüne kadar aciktiginiz takdirde yemeği zaten cok yemek istersiniz. Önemli olan çok aç kalmamak :)
_ozlmm Miiaa Ay evet ya öyleymiş bugün sordum yiyebilirsin dedi oysa ilk gün öğün harici yememeye dikkat et öğünler de ye demişti bugün de hamilesin aç kalma sakın dedi
Tugcev Miiaa inşallah devam etmez benimde temennim o yönde 🤦🏼♀️ akşam da 110 çıktı ilginç bir şekilde zaten. Ben çözemiyorum. Tam buğday ekmeği çıkarır mı onu sorgulamaya başladım. Yüksek çıkan öğünlerde tek aynı yediğim şey ekmek çünkü
Miiaa Tugcev cikaran var ama bende yukseltmiyor çünkü 1 dilim yiyorum. 2 dilim yersem ev yogurdundan 2 tabak yiyorum. Biraz kendinizi kendiniz çözeceksiniz aslinda bu birazda öyle bir hastalik malesef…
Tugcev Miiaa evet, bugün ekmeksiz denedim 102 çıktı tokluğum. Deneye deneye görüyoruz, yolun başında olduğum için bu konuda hala öğreniyorum 😊 teşekkür ederim cevabınız için
Evhamlikurabiyeanne Benim de acliklarim yüksekti insülin dozum yetersiz gelmis levemiri 18 üniteye cikarinca düzeldi 85 civari cikiyor artik 10 gün kadar önce aclik 115 lerdeydi iki kere 126 yi bile gördüm cok sükür tokluklarim güzel acligi düzene sokmak zorladi beni
skrbsrl _ozlmm ogunle4inizde ne yediğinizi dikkat edin, gece uzun süreli açlık oluyor bu yüzden son ara ogununuzu biraz dolu yapın derim. Açlık şekerini düşürmenin bir yolu da yuruyus
_ozlmm Ece5454 Kadın doğum doktorum diyetine dikkat ettiğin sürece sorun olmaz her gün ölçme belli ki sen stres yapmışsın o yüzden yüksek çıkmış her gün ölçme üç gün ara ile tokluk ölç dedi öyle yapınca normale döndü açlık ölçmedim hiç ama böyle daha iyi hissediyorum kendimi önceden çok kafama taktığım için sürekli yüksek çıkıyormuş doktorum da çok yüksek sonuç çıkmamış zaten diyete dikkat ettiğin sürece bir şey olmaz dedi