Kcvelek anonim05 doktorları bile çok kötü ben bikere acilden giriş yapmıştım köpeğe öyle muamele yapmıyolardır
anonim05 Kcvelek devlet hastanesi malesef böyle oluyor perinatoloji takipliyim doktorumdan çok memnunum ama hastane beni tatmin etmiyor çam sakurayı araştırdım çoğu kişi çok memnun sanırım orada yapacağım doğumumu
anonim05 Kcvelek acildeki hemşireler ağrı olsun olmasın şikayet farketmeksizin çatala yatırıp muayene ediyorlar aşırı rahatsız edici
Kcvelek anonim05 orası hem daha temiz hem daha iyi burası kasap gibi gerçekten böyle bi muamele göstermemişlerdir
Salihakrks anonim05 bende perinayoloji takipliyim ve oraya ilk kez gittim var mi daha iyi yer bildiginiz mecbur gibi hissediyorum kendimi
yrncgl anonim05 dogumhanenin yeri değişti artık yeni binaya taşındı ama doktorları ve insanlara davranışları şansınıza tamamen
yrncgl Fırsatı olan en ucuz özel hastaneyi bulsun orda yapsın bence, devlet hastanelerinde muamele maalesef çok kötü. İyi insana denk gelmek lazım o da zor artık malesef
Zefeyza anonim05 ben doğumu burada yaparım diye muayeneye gittim hiç mi hiç ilgilenmedi yanında başka biriyle sohbet ediyodu bidaha ne zaman gelicem dediğimde(36haftalikken) artık acile gelirsin dedi kanama vs.seyler olunca tahlil verdim sonucunu acilden alıcaksın diyo ertesi gün sonuç almaya gittim acil haftaya gel o zaman bakarız diyo ya aksi bı durum varsa haftaya ya doğum olursa diye tersledim öyle zorla baktı ve vazgeçtim şuan capaya gidiyorum çok memnunum
anonim05 Salihakrks ben hala oraya devam ama devlet olarak çam sakura hakan erenel çok duydum çok iyi bir doktor diye şuan randevu bulmaya çalışıyorum gittiğim doktordan memnunum ama orda doğum yapmak istemiyorum internetten şikayetlere baktığımda pek çok şikayet var sezaryende bebeğin ayağını kesmişler oyüzden hiç güvenmiyorum o hastaneye.
beautifulgirl anonim05 canım çam sakurays gidebildin mi acaba hakan hocaya genelde MHRS randevusu çıkan kişiye vermiyorlar aldığın kişiyle orada sana söylenen isim aynı olmuyor . Bende çam sakura takipliyim ama başka doktor bilgisi de almak istiyorum amniyosentez oldum sonuç bekliyorum başka hastaneden randevu alsam bakarlar mi acaba Miraç Özalp hocaya randevu aldım ama bilmiyorum
anonim05 daha yeni randevu düşürebildim ayın 30una gidicem nasıl yani asistan mı muayene ediyor anlamadım birde fotoğraf veriyor mu umarım memnun kalırım doğumuma az kaldı
beautifulgirl anonim05 asistandan ziyade bende Verda hanıma almıştım MHRS oraya gittim Fırat hocaya kayıt açtı Fırat hocada asistanları bakıyordu kendisi yoktu yani değişik bir sistemi var sakuranin . Yok canım vermiyorlar görüntüler e nabıza düşüyor ondan vermiyorlar
beautifulgirl Melihaklc e nabıza düşmüyor mu sizinki radyoloji görüntülerim de ben iki kere gittim ikisi de düşmüş
anonim05 beautifulgirl miraç bey bakar ama amniyosentez sonucu e nabıza düşüyor mu bilmiyorum doktordan sonuç alman gerekebilir yani miraç hoca görmeyebilir miraç hocada her gitmemde 5-6 fotoğraf veriliyor hatta çok şaşırmıştım devlette fotoğraf verilmesine çünkü daha önce gittiğim yerler vermiyordu
Melihaklc beautifulgirl bilmiyordum ben şuan sizden ogrendim valla oraya düştüğünü bende bi bakayım ozaman
beautifulgirl anonim05 sonucum daha çıkmadı bebek hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için gitmek istedim ben gelişimi geri diyorlar sadece ayrıntılı olarak kaç hafta neyi geri söylemiyorlar sonuçlar çıkınca da giderim tekrardan