Lovelovebaby Kubrakaraduman çok şükür kendim gibi birini buldum bazen ne yalan söylim çok takılıyorum 😅😅😅 aman bacım bı yandan fitt anne olucaz ne güzel bebiş gelince hiçbir şey kalmıyor bende 50 kilo olarak devam edicem 😅😅
Kubrakaraduman Lovelovebaby bende öyleyim valla bazen çok takılıyorum bazen de yaz ayındayız karnım çok büyüse çok zorlanırım biliyorum iyi böyle diyorum kafalar karışık 😂
sallyt Kubrakaraduman 30 haftalık hamileyim daha yeni belirginleşti göbek değil bebek diyebiliyoruz😂🙈 ama bol bi tişört giysem yine anlaşılmaz
Seymalar Kubrakaraduman inanın 12 haftalık gebeyim akşamları beş aylık gibi😂 ikinci gebeliğim belki ondandır bilemiyorum ilkinde bu kadar çıkmamıştı 🥹 her gebelik kendine özgü 🫶🏻
gizemSA Kubrakaraduman benim 4. Gebeligim ama yinede 7. Ayda belli oldu çok kilolu biride degilim ic karın genişliğinde alakalı bi durum
Fundaaaaa Kubrakaraduman 42 kiloydum bende ilk oğlumda iç karnımda genişmiş yani öyle dediler 😅 şuan da 50 ile başladım yola 14 haftalık 54 olduk umarım bu iş 15-20 kilo almamla sonuçlanmaz 🤢🤣