Kubrakaraduman Merhabaa ben 19+2 deyim ama hala dışarıdan belli olmuyor karnım bakıyorum bazen 15 haftalık gebelerin bile karnı benden büyük 😂
Fundaaaaa Kubrakaraduman ilk bebeğimde 8.5 aylıktı daha yeni belli olmaya başlamıştı resmen ödem demi olmaz insan ya falan diyordu çevremde ki hamileler 😅 2. Bebeğimde şok edici bir şekilde 9 haftalık hamileyken baya kocamandı karnım 😲 Şuan 3. 13 haftalık bu hafta belli olmaya başladı aynada bakıyorum çok değil ama fotoğrafta çok büyük gibi çıkıyor 😅
metemom_ Kubrakaraduman 25.haftaya kadar hamile olduğuma inanmıyordu kimse şimdi 32. Haftadayım yine de aşırı büyük bir karnım çıkmadı
benimmentalsaglik askim inan bilmiyorum ben zaten kilolu oldugum icin tam anlamiyla gobegimi anlayamamistim zaten 🤣🤣
Kittennn 31 haftalığım ama gören daha küçük sanıyor hep büyük karnım olsun istemiştim🫠 24 ten sonra biraz daha belirginleşti benimki ama 7 bitirdim 8. Aya giriyorum sanki 4-5 aylık gibi karnım
Kubrakaraduman Kittennn bebeğin gelişimiyle alakası olmadığı için aslında çokta önemli değil bence ama insan bazen de büyüsün istiyor 😂
Kittennn Kubrakaraduman evet gerçekten öyle minnak karnımın içinde haftasına göre iri bir bebek taşıyorum 🥲
numix 18+5′im karnım bayağı çıktı dışarıdan hamile olduğumu anlıyorlar🐣 14 haftalıkken belirgin olmaya başladı. İlk gebeliğim
Nurbanusancak Kubrakaraduman 17+4 olduk, baya belirgin karnım eğer göğüsten oturan modelse tam gözüküyor yani🥹🥰
Kubrakaraduman Fundaaaaa ben 1.5 hafta önce tartıldım en son 6 kilo almıştım şimdiye kadar normalde de zayıf bi insanım hamile kaldığımda 45 kiloydum belki onunla da alakalı olabilir 😂
Lovelovebaby Kubrakaraduman 24 haftalık oldum dışardan bakılınca anca görünüyor ama 3 4 aylık gibi duruyor hiç 6 aylık gibi değil ama yinede baya büyüdü önceki aylara göre. Zayıfım ama iç karnım geniş galiba 😀
Fundaaaaa Kubrakaraduman 42 kiloydum bende ilk oğlumda iç karnımda genişmiş yani öyle dediler 😅 şuan da 50 ile başladım yola 14 haftalık 54 olduk umarım bu iş 15-20 kilo almamla sonuçlanmaz 🤢🤣
Lovelovebaby Kubrakaraduman çok şükür kendim gibi birini buldum bazen ne yalan söylim çok takılıyorum 😅😅😅 aman bacım bı yandan fitt anne olucaz ne güzel bebiş gelince hiçbir şey kalmıyor bende 50 kilo olarak devam edicem 😅😅