Kb4576 Kızlar başlıktaki gibi Bilecik arastirmada doğum yapan kontrole giden varmı tecrübeleriniz neler fikirlerinizi merak ediyorum
Bahar2210 Kb4576 doğum yapmadım ama henüz kntrole gidiyorum doğum konusunda memnun olanda var olmayanda
KRabia7 Kb4576 bende kontrole gidiyorum 26 haftaya geldik. Doğum burada nasıl sistemle ilerliyor bilmiyorum gebelik okulunda anlatırlar umarım
Kb4576 KRabia7 bende bilsem keşke yani yok eskisehirden randevu aldım ama ozellerde de acil bisey olunca yine devlete sevk ediyorlarmis bir yandan da kafam karışıyor forumlara baktım cidden burda doğum yapan tek bir kisinin yorumu yok
KRabia7 Kb4576 ben gebelik okulunda tüm hastane detaylarını öğrendim. Öncelikle normal doğumsa sancı odaları tek kişilik 1 kisi alıyorlar yanınıza bu eşinizde olabilir. Sancı çektiğiniz odada dogumda yapıyorsunuz. Doğum zamanı o yatağı hemen dogum masasına çeviriyorlar. Banyo falan her sey var bebeginizi yanınızda giydiriyorlar. Daha sonra sizi servise götürüyorlar o odalar 2 kişilik ama yoğunluk yoksa tek tek yatırıyorlar. Yoğunluk olursa 2 kisi yanınızda 1 kadın refakatçi kalıyor. Bilecik genel olarak sakin yogunluk olmuyor cok fazla o şansınıza sezeryan olursa ameliyattan sonra sizi servise alıyorlar. Dedigim gibi duruma gore tek ya da 2 kisi kaliyorsunuz
Eliffelif Bende Bilecik’te doğum yapacağım öğrenebildiniz mi acaba hastane doktor hakkında bir şeyler
KRabia7 Eliffelif ben gebelik okulunda tüm hastane detaylarını öğrendim. Öncelikle normal doğumsa sancı odaları tek kişilik 1 kisi alıyorlar yanınıza bu eşinizde olabilir. Sancı çektiğiniz odada dogumda yapıyorsunuz. Doğum zamanı o yatağı hemen dogum masasına çeviriyorlar. Banyo falan her sey var bebeginizi yanınızda giydiriyorlar. Daha sonra sizi servise götürüyorlar o odalar 2 kişilik ama yoğunluk yoksa tek tek yatırıyorlar. Yoğunluk olursa 2 kisi yanınızda 1 kadın refakatçi kalıyor. Bilecik genel olarak sakin yogunluk olmuyor cok fazla o şansınıza sezeryan olursa ameliyattan sonra sizi servise alıyorlar. Dedigim gibi duruma gore tek ya da 2 kisi kaliyorsunuz
KRabia7 KRabia7 ben gayet temiz güzel buldum nöbetçi doktor gece gündüz orada benim içime sindi. Allahtan bir mani gelmezse burada dogurucam
Sezgen91 Merhaba, doğumunuz nasıl geçti acaba? Ben de burada doğum yapmak istiyorum, siz memnun kaldınız mı?