Dilek_04 Kivircik01 Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲🏻 Sakın umutsuzluğa kapılma olur mu benimde hiçbir sıkıntı olmadığı halde olmuyordu 7 ay sonra Allah nasip etti .
Kivircik01 Dilek_04 amin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 bende 2 buçuk yıldır bekliyorum hiç sorun yok baktırdık ama olmadı demekki zamanı gelmemiş en hayırlı zamansa olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻😘
busykvc Kivircik01 Benim kocam terazi biz iki terazi gezmeyi görmeyi çok seviyoruz. Vaktimiz ve naktimiz el verdiği zamanlarda tabikii 😁😁
Dilek_04 Kivircik01 Amin amin inşallah 🤲🏻 Allah büyüktür inşallah en kısa zamanda nasip eder 🤲🏻🌸 Seninde güzel haberlerini burdan alırız 🥰
1prensesannesi__ Kivircik01 sagol canım bayagı zor olacagini düşünüyorum benjm annemde aslan ve biz hic anlasamayiz 🤣🤣
Tubatopal1 Sibelipekf bende boğayım çok doğru yazdıklarınız o kadar duygusal değilim ama içimde bebişler oynadıkça içim eriyo 😂😂
Dilekulgtt Lovelovebaby başak eşim ortama kolay ayak uydururlar dedigim dediktir ler taki kanitlayana kadar cabuk kizar cabuk yumusar ama neselidir cocuk gibi yeri geldiğinde olgun 😊
12betul Lovelovebaby çok iradeli ve başarılıdırlar başk erkekleri aslımda tam aile babasıdırlar bence gayet güzel ❤️
Sessizlik-21 Zeynt esiniz nasl bi yengec olarak Allah askina bnm oglumda yengec olucak gibi herkes cok duygusalim demis iyi bisey soyleyin
Gulaysrcn Kivircik01 mantıklı,duygu yoksunu bir başagim😀romantizm severim ama gereksiz drama ve vıcık vıcık duygusallıktan nefret ediyorum🙈