Dilekulgtt Lovelovebaby iyidirler ama yaa 😅 ben koc olarak benle anlasabiliyosa yani ben cunku inatciyim asabiyim
turkan403 Kivircik01 aynen vala dakam dakani tutmuyo hiç güzel burç degl eminim annen de sevmiyo keşke aslan burcu olsaydık🤭🤦🏼♀️🤣🤣
Dilekulgtt Lovelovebaby yani biraz alttan alirlar ama bi yere kadar tabi 😅 ozunde iyi bi burc emin olabilirsin 😊
Dilekulgtt Kivircik01 evet yaaa bazen doldurusa geliyor kiziyor mesela birine ertesi gun yumusuyor sevmiyorum bende netlik seviyorum kizdiysam yumusamam mesela eşimle kus kalamiyorum ama hemen barismaya yeltenir kendisi 🤣
012908- nur-can621 samimi oldugum insanlarla cok konuşurum anlaminda dedim samimi olmadigim insanlarla mesafeli pek anlaşilmazım
seraykaraoglan Sibelipekf mükemmelliyetçiler çok sabırlılar ama taki damarlarına basılıncaya kadar ısrardan nefret ederler şuan bu kadar aklıma geldi 🥰
Dilek_04 Mikrofon0 Allah sabır versin size 😂 benim eşim de yengeç ama o benim gibi değil aksine herşeyi dalgaya vuruyor sürekli şaka yapıyor bende alınıyorum tâbi 😂 sizin kızınızın yengeç olması bi yandan güzel ama zor olur 😅
Mikrofon0 Dilek_04 benim eşim zor ya tam bir yengeç erkeği uyandığı zaman ki huysuzlugu aç Ken huysuzlugu 🤣 sorsan ben daha zorum ama 🤣