Dilekulgtt Kivircik01 ozunde iyiler ama hakkini yemeyeyim esimden allah razi olsun yani bana katlanmak zordur
Dilek_04 Altin Evet çok duygusalım hemen alınıyorum kırılıyorum . Kızınız nasıl olur bilmiyorum ama ben çok ilgi isteyen biriyim. Hemen sinirlenirim öfkelenirim ama çabuk geçiyor tabi.
Altin Dilek_04 😀😂 Ay kıyamam şimdi siz öyle anlatınca kızımı düşündüm işiniz kolay değil, peki bunları kendinizi geliştirerek aşmayı denediniz mi? Hani alınmamayı vs
Dilekulgtt Kivircik01 amin canim sizinde insallah kavga ettimi ama sabri tasinca agzina geleni sayar ben kuserim o hakli olsada o küsmez 🤣
Dilek_04 Altin Tam aştım derken hamilelikten dolayı başa sardı önceden böyle değildim yani bu kadar fazla değildi galiba hormonlar yüzünden bu kadar hasaslaştım. Allah yardım etsin size kız çocukları ztn alıngan kırılgan olurlar bide yengeç burcu 😅
Kivircik01 Dilekulgtt ya başaklarda şu var haklıysa konuşur yeri gelir sabır etmişse uzun süre ağır da konuşur ama karşısındaki gerçekten sevdiği biriyse hiç küs kalamaz en fazla taş çatlasın bi kaç saat o kadar 😂😂
Dilekulgtt Kivircik01 beni ikna edebiliyo ben 2 gun kus kalirim kendimce kalirim ona gore kus kalmiyoruz 😅
Altin Dilek_04 bastırsak da bir yerlerde çıkıyor diyorsunuz yani😁 Teşekkür ederim güzel günleriniz olsun❤️
myangelson Dilekulgtt evet biraz o yüzden tamamlıyoruz galiba birbirimizi 😂😂 bir de koclarda liderlik özelliği de çok var bana pek yapmıyor ama çevresinde böyle liderlik yapıp yol gosterici oluyor genelde dediği de çıkıyor 😂😂😂
Dilekulgtt myangelson tam üstüne bastin canim bazen beni dinlemiyor dedigim cikiyor allahin sevgili kuluyum diyorum 😅
myangelson Dilekulgtt hahaha 😂😂 ben kendimi inat sanardim taaa ki eşimle tanışana kadar 😂😂😂 evet genelde ılımlıyım ortama ayak uydururum ama istemediğim birseyi yaptıramaz kimse o ayrı 😂😂
Dilekulgtt myangelson evet dogru ama guzel konustugun anlattigin zaman basaklar istedigin herseyi yapar