Yesimdeniz Kivircik01 ben Aralık 13 doğumluyum yükselenimi bilmiyorum benim yükselenim ne acaba siz bilirsiniz belki
Sessizlik-21 Zeynt oylede surekli uzulmesin yengec burclari cok empati yapan insanlarmis oyuzden uzulen tarafta onlar oluyomus ondan uzuluyorum oglumu uzmesinler diye😂
Fundaaaaa Kivircik01 tercih meselesi dediğim gibi 3.’den sonra benim de en büyük düşmanım olacak sanırım 😂
myangelson Dilekulgtt anlaşıyoruz ya gayet iyi aralarda sürtüşme oluyor ama o da olur 😂 inatlastigi zaman tamam sensin diyorum 😂😂
Dilekulgtt myangelson evet oyle bende hakli cikana kadar konusurum susmam mesela esim o yuzden bikkinlik gecirir basak olarak ama seviyorum yani her seye ayak uyduran bi karakterler genelde sakinler koclar gibi degil 🤣
Dilekulgtt myangelson bizde anne ogul gibi cekisiriz ama alistim artik ona 🤣 basaklar guzel ya ne dersen yaparlar ❤
myangelson Dilekulgtt evet biraz o yüzden tamamlıyoruz galiba birbirimizi 😂😂 bir de koclarda liderlik özelliği de çok var bana pek yapmıyor ama çevresinde böyle liderlik yapıp yol gosterici oluyor genelde dediği de çıkıyor 😂😂😂
myangelson Dilekulgtt hahaha 😂😂 ben kendimi inat sanardim taaa ki eşimle tanışana kadar 😂😂😂 evet genelde ılımlıyım ortama ayak uydururum ama istemediğim birseyi yaptıramaz kimse o ayrı 😂😂
Dilekulgtt Kivircik01 ozunde iyiler ama hakkini yemeyeyim esimden allah razi olsun yani bana katlanmak zordur
Altin Dilek_04 Çok mu duygusalsınız, kızım yengeç olacak çok merak ediyorum hassas davranmamız gerekir diye
Dilek_04 Altin Evet çok duygusalım hemen alınıyorum kırılıyorum . Kızınız nasıl olur bilmiyorum ama ben çok ilgi isteyen biriyim. Hemen sinirlenirim öfkelenirim ama çabuk geçiyor tabi.