Ceylin07 Dilek_04 bende yengeçim ve hiç sevmiyorum yengeç olmayı takıntılı depresif biriyim 🥹 maalesef ki oğluşum da yengeç olacak ve erkeklerin yengeçi hiç çekilmez oluyor umarım yükselenle kurtarırız 🥹
Dilek_04 Kivircik01 evet ya duygusalım ztn hamilelikte daha da duygusallaşmışım 🥺 eşim sana bişey demeye korkuyorum artık hemen alınıyorsun diyor bana 😅
Deniz_mina Dilek_04 ilk zamanlarda öyleydi ilk hamileliğimde de çok nadir ağladığımı hatırlıyorum bunda hiç ağlamdım desem yeridir 😂😂
Dilek_04 Deniz_mina Ay çok iyi ya. Ben başta hiç duygusal değildim son aylarda duygusallaştım . Burda okuyordum çok duygusallım herşeye ağlıyorum diyen arkadaşları görünce ne alaka o nasıl oluyor diyordum kendi kendime . Ama şimdi başıma geldi 😂
1prensesannesi__ Kivircik01 bende her konuda en iyisini yapmaya calisan ve yapan aslanım 🤣 egomdan ödün veremiyorum dogru alanda da kullanamiyorum 😂
Deniz_mina Dilek_04 inş çabuk atlatırsın yoksa bebek her ağladığında sende ağlarsın sonra geçer o haline gülersin 😂😂
Kivircik01 Tubatgn yayları çokkk iyi bilirim bir de gıcıklık vermeyi ve gösterişi sever yay böyle bi tanıdığım var 🫠