Tubayla Merhaba anneler, 26. haftadayım bugün doktor kontrolünden geldim ve bebeğin yan durduğunu Eğer dönmezse normal doğum Olamayacağını söyledi biraz moralim bozuldu. Sonraki haftalarda dönebilir mi sizce
Alparslanmom__ Tubayla benim 30.haftada dönmüştü kanala bu hafta kontrole gttgmde geri yukarı çıkms belli olmuyor yani ha bire dönüyorlar sizin haftaniz erken bence dönebilir
Tubayla Damla peki yan mı duruyordu sizinki de mesela göbeğimin sağında kafası var sol tarafında ayakları var
Damla Tubayla evet yan duruyordu secde pozisyonunda dur demişti doktorum gün içinde onu yaptım faydası olmuştur diye düşünüyorum
4949zilanerturk zelis63 hata kontrole gitmeden bi hafta önce hissetmiştim döndüğünü yutubdan bebgi doğum kanalına yönlendir diye videolar izledim yaptım egzersiz haftasına göre yutubta videoları aç izle özellikle simge dumanin egzersiz vidolari her hamilelik haftasina gore vaar egzersiz yap yürüyüş 😊
zelis63 4949zilanerturk bende bu 2 gündür hareketi yapıyorum sandalyede oturup secde pozisyonu demi onu 2 gündür yapıyorum şuanda hafif sancım var 1 saattir 20 25 dkya bir sizin döndüğünde hissettiniz mi sancı oldu mu Belkide dönüyor olabilir mi açaba 2. Doğum olacak ilki sezeryan dün gittim dönmemişti 35+4
gulesergurgen Ben de 36 haftalığım aylardır aynı pozisyonda başı sağ tarafta ayakları sol kasıkta hiç değiştirmedi aylardır umudumu kaybettim 🥲
elif475475 Tubayla daha yolun ortasında buna şimdiden yorum yapılamaz ki. Son hafta dönen bebekler var. Bu annenin karnıyla alakalı bir şey. Daha o bebek kaç kere tur atacak içerde 🙃
gulesergurgen 4949zilanerturk Erken doğum riskim var sık takip ediliyordu ama kritik zamanı atlattık demişti en son, yanlış bir hareket yapıp zarar vermemden dolayı diye düşündüm.
Elifinannesi33 Tubayla youtube da simge dumanın egzersizi var basit onu deneyin bir dahaki kontrole kadar dönmesi için
hepoyleolurzaten_ Tubayla 25+3 haftalığız benim bebek yerleşmiş bile hep baş aşağı.kasıklarımda hiss ediyorum
Elif_smr01 Benimde bebeğim 33haftalık bugün kontrol e gttim tersti bebek 38e kadar bekleriz dedi doktor