raabiiiaaaa ilk hamile kaldığımda Pembemavi Esra can Beyazlıya başlamıştım çok güvendiğim ve sevdiğim bir doktor Bursa’da üstüne tanımıyorum bir sağlıkçı olarak öneririm fakat hastane yüzde yüz özel olduğu için doğum fiyatları biraz bütçemizi aşacak gibiydi bu yüzden değiştirdik Özlem ballı ya geçtik fakat ben Özlem ballıyı değiştirdim canım, aslında Güler yüzlü ve tatlış bir doktor şu an 28 haftalığız. 12 haftalıkken lekelenmem ve sancım olmuştu wpden ulaşmaya çalıştım 3 gün sonra döndü, 23. Haftada kanamam oldu yine yazdım ertesi gün cevap verdi artık yoğunluğundan kaynaklı mı çalışma şekli mi bu şekilde emin olamıyorum, her muayeneye gittiğimde öykümden ufakça bahsediyorum pek hatırlayamıyor en başlarda fakat ultrasonla muayenelerde ilgili hızlı hızlı her şeyi açıklıyor. Muayeneler 10 dk falan sürüyor pek oldu bittiye geliyor gibi oluyor. Dr Esra hanımla kıyasladığımda ilgi alaka olarak beğenemedim ve bu güzel süreci tamamlarken Acil ve panik yapabileceğim durumlarda ulaşamamak beni tedirgin etti ve tam güvenemedim açıkçası. Biraz bütçemi zorlarım çocuğumdan önemli değil diyerek Pembemaviye geri döndüm iyi ki de dönmüşüm :)