eliff4 aslında şöyle , hemen aydinlatayim , şimdi ben ve eşim aşırı detaycıyiz ve uzun süre sonra mucize gibi pozitif çıktı testimiz . Medicanasindan aritmisine , efendime söyleyeyim çalıştığım özel kurumun ne kadar anlaşmalı doktoru varsa muaynene muaynane gezip baktık kontrole gittik. Asla kaybedemezdik bebeğimizi .. elif hanımdan önce dorukta bir iki doktora kontrol olduk. Gereksiz gereksiz konuşmalar hatta çok can sıkıcı kelimeler oldu açıkçası . Gebeliginiz daha yeni ya hani başıma ne gelecek bilmiyorum bilgi vermiyorlar diye veryansın etmiştim .. elif hanım dedi ki şuan hamileliği ve semptomlari öğrenmek için çok erken . 20 . Haftaya kadar ne olacağı hiç belli olmaz . Lütfen bebeğine güven yediklerine dikkat et ve düzenli doktor takibine geç çünkü her gebelik farklı seyreder , her bebek farklı tepkiler verir her doktor farklı bir şey söyler. Seninki nasıl onu ogrenicez . 20. Haftadan sonra detaylı ulturasonda bebek sadece cinsiyeti değil yaşam döngüsü sınırını geçiyor düşük riski de azalıyor.. oyuzden gerçekten biraz daha zamanın geçmesini sabırla beklemelisiniz. Bu her Dr için aynı .naçizane hem kendinizi hem miniginizi strese sokmadan geçirmeniz için 🙏