kyzchaaz Arkadaslar, bir haftadir ikili test devlet hastanesinde yaptirmak icin ugrasiyorum. Her hastane yapmiyor. Gittigim birkac hastane yapmiyoruz dediler, kağıthane devlet hastanesi mesela, taksim araştirma hastanesi karayollari mahallesi.. Ancak istanbul Sarıyer Etfal kadin dogum hastanesinde ve tek bir Saadet bey doktor yapiyormus, ona randevu da elle almak lazimmis, cunku sistemde randevu dolu. Baska yapan hastaneler de vardir, bana bu en yakin oldugu icin gittim. Benden tavsiye, birkac gun hastaneden hastaneye dolasmak istemiyorsaniz, once hastaneyi arayip yapip yapmadigini ogrenmeniz lazim
elifcimm Evet arkadaşlar, gideceğiniz hastanede yapılıp yapılmadığını sormak gerekiyor örneğin Baltalimanı Kemik hastanesi Levent polikliniğine gittim orada yapılmıyor, öncelikle arayın ve sorun, Şişli Hamidiye Etfal hastanesinin Sarıyer Çayırbaşı'nda ekbinası var, oradaki gebe polikliniği için merkezi hekim randevu sisteminden randevu alın, önce muayene ediliyorsunuz o gün ve ikili test için sizi randevu almaya yönlendiriyorlar, çok da güzel yapılmış hastane binası oldukça kaliteli, doktorlar da öyle tabi ki çalışan personel de, ben hiç beklemiyordum sadece ön muayene için randevu aldığım hoca dahi doçentmiş, test için ise bir daha gitmeniz gerekiyor ancak sonrasında kan vermekten perinatal muayenenize kadar kaliteli bir sağlık hizmeti sağlıyorlar, perinatoloji uzmanı olan hoca da doçent bir akademisyen, ben gerçekten çok memnun kaldım. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklamamız dileğiyle...
saadetalp Merhaba https://ckysweb.saglik.gov.tr/labtestlerapp/testLabAra.aspx bu sayfadan hangi hastanede yapıldığını sorgulayabilirsiniz bende okmeydanında yaptırmayı düşünüyorum aradım gebe polikliniğine randevu alıp geliyorsunuz o gün uygunsa pozisyon yapılıyor dendi bana ben 3 hafta sonra gidicem.
Elwing6 Selinnnnnnn daha guzel olur ozelde para almak icin genetik teste zorlaniyor korkutuluyorsun...
Yarim_Kilo_Kiyma Heyecanlianne Merhabalar. Siz ikili testi hangi tarihte hangi özel hastanede bu fiyata yaptırdınız ? Teşekkürler
Yarim_Kilo_Kiyma Bifincanlatte siz hangi özel hastanede , il neresi ve ne zaman yaptırdınız bu testi ?