Damlakhrmn Kaynanamdayım kendisi lahmacun yaptırmış dünden kalan yemeklerim de vardı aslında karışık kızartma köfte domates sos mis mis 😂
kubranurleo 10 gündür kayınvalidem bende kalıyor. O ne pişirirse onu yiyoruz. Kahvaltı bile hazırlamıyorum rahatım 😁 Bugün de karnıyarık menüsü yapmış
mucizemgelsin61 Ezel16 Daha ne olsun bacım bende hiçbişey yok valla sıcak hiçbişey yapasım yok bide halim yok 🤣
Hlimee Türlü Yeşil mercimekli bulgur pilavı Semizotu salatası Ayran Karpuz 🍉 İki kişiye gayet iyi menü 🤤
Deletedmom_110 yagmurus biber dolması yaptım yoğurtla yedik sıcaklardan insanın yemek yiyesi de gelmiyor hafif şeyler istiyoruz sürekli
cLearQueen Deletedmom_110 afiyet olsun ben de biber dolması yaptim içi fazla yapmısım doldurcak bisey bulamadım onu da ayrı pisirip yedim 🤣🤣
yagmurus Deletedmom_110 ayy aynen birde yapması değilde yemek bulması eziyet ağırlaştıkça insanın kalkası da gelmiyor
Deletedmom_110 cLearQueen bende fazla yapmışım kabak patlıcan patates hepsinden doldurdum😂biberden daha lezzetli oluyolar denemediysen dene bak tadı mük
Deletedmom_110 yagmurus öyle valla Bir de dışarı çıktık gezelim diye ben agridan duramayınca geri geldik yemek yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım kendimi iyi hissedeyimce yapım dedim Son aylar çok zor geçiyor🥹
Rumeysamete Betul-97 ay nasıl doyuyorsunuz hem eşler çalışıyor hem hamilelikte iki kat acıkma oluyor 😂
Betul-97 Rumeysamete Eşim zaten kavun-karpuz, peynir ve ekmek üçlüsünü seviyor fabrikada da yiyor bende eşim yokken bir şeyler atıştırıyorum meyve, salata vs eşim gelince de ona yancı olup karpuz ya da kavun yiyorum sadece 😊😊
Betul-97 Rumeysamete Sebze yiyorum da inanın ki 34 haftalık oldum havalar da sıcak hep midem bulanıyor kendimi aç bırakmıyorum ama oturup yemekte yiyemiyorum çorba gibi aperatif şeyler yiyebiliyorum