Neferut yagmurus herkes çok güzel yemekler yapmış hayatta yapamicam bunun sonu makarnaya doğru gidiyor sanki 😂😂
Yesimdeniz yagmurus sağol canım bende ilk duyduğumda şaşırmıştım kv erzinli olduğu için zamanında ondan bakarak öğrenmiştim yapmayı
xhbgns yagmurus Zeytinyağlı limonlu böyle soslu somon yanına da basmati yapıcam valla by sıcakta çok bile 😂 karpuz peynir en güzel akşam yemeği 😂
Ezel16 yagmurus Yeşil mercimek diğer ismiyle kara şimşek 🍲🙈🤣 Az taze geniş fasulye yemeğim var 🥘☺️ Makarna 🍝 Salata 🥗 ya da cacık Makarna yanına erik kompostosu 🍹🧊🤭 Birde sütlaç var 🍮🤗
mucizemgelsin61 Ezel16 Daha ne olsun bacım bende hiçbişey yok valla sıcak hiçbişey yapasım yok bide halim yok 🤣
2princessmother Et sote Pilav Salata Ayran var Birde sütlaç yaptım soğuk soğuk 😀😘 afiyet olsun bereketli olsun herkese
meri1 yagmurus lahana sarması yaptım yanına cacık yapıcam bi de canım köz çekti patlıcan kırmızı biber közleyip yemeği düşünüyorum birde kiraz kompostosu yapmıştım soğuk soğuk
Buserk yagmurus Taze fasulye yaptım dün akşamdan. İşten çıkıp da gidebilirsem bulgur pilavı ve cacık yapacağım.
Ugurhilal yagmurus beğendili köfte pilav cacık patates püresi profiterol bu akşam eşime göre yaptım yemeği 10 günlük bebemle