Rabisyigit Nisa10 canim merhaba bugun kontrolum vardi bebegin gelisimi durdugu icin sali yada carsamba sezeryan olucam doktor dogsugunda yogunbakima girme ihtimali var dedi ablanin ismi neydi yada bir sey olsa sana nasil ulasabilirim cok korkuyorum endiseliyim aklima sen geldin doktor oyle diyince 😞
Lumlum Nisa10 düz sezaryen doğum 35 dediler iki ay falan oldu içinde sezaryende ne gerekiyorsa var, pakette psikolojik destek diyetisyen desteği normal sezaryen doğum diş muayenesi babaya check up doğum fotoğrafları 5 muayene 6nst vs. var toplam 50bin
Lumlum Filiz-02 biz de aynen böyle ilerledik 50bine aldık paketi çünkü doktorumuz 20.haftalarda hastane değiştirdi ara paket siye geçiyor aldığımız paket
Lumlum Filiz-02 Emine Dilşad herkiloğlu, gop hastanesindeydi mart ayında Bahçelievler medicale geçti biz de onun için orda devam ediyoruz :)
Temmuzsbl Bimervy evet mesafede önemli tabiki hastane için. Sibel hanımı da duydum ben Ömer beye gidiyorum. Hastane olarak güzel gerçekten. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah bebeklerimizi🩷
Temmuzsbl MerveA7 doktorum Ömer Ünal. Muayene ücreti 1750 tl şuan. Sigortalı fiyatı bu. Sigortasız evet daha pahalı muayene de doğum da. Siz Sigortadan yararlanmak için aylık ödemesini yapabilirsiniz kendiniz için de eşiniz içinde yararlanirsiniz hem. Aylık gss ödemesi yaparsanız sigortalı olarak gidersiniz her yere
MerveA7 Temmuzsbl nasıl oluyor canım şimdi bu nereye yatıyor para her ay mı yatıyor kimden bilgi almamız lazım bunun için 😊
Temmuzsbl MerveA7 evet her ay ödeme yapmanız gerek 600 küsür aylık. Daha önce sigortalı Bi yerde çalıştıysanız direk e devletten ödeme yapıp devam edebilirsiniz aktif olur zaten. Yoksa oturduğunuz ilçenin kaymakamlığına gidip yapabilirsiniz sosyal güvenlik kurumu içinde oluyor. En azından bizim kepez de öyle oldu. Siz yatırınca normal sgk li olarak hastanelere gidersiniz. Gss genel sağlık sigortası olarak geçiyor. Hem eşinizi hem sizi kapsar. İlla Bi yerde çalışıyor olmanıza gerek yok yani. Hamilelik döneminde çok önemli bisey sgk
aslip7 Temmuzsbl merhaba ben de Antalya medical parka gidiyorum kasımdan beri. Aralık ayında 50 bine doğum paketi almıştım o zaman normal ve sezeryan için 33 bin doğum demişlerdi şu an size nasıl bu kadar uygun fiyat verdiler şaşırdım açıkçası. Kişiye göre mi fiyat veriliyor bu nedir ya!
Metealpinannesi aslip7 ben Ankara medicalparka gidiyorum. Aralık ayında doğum paketi aldım 37 bindi. Bizden sonra 45 50 arası bi rakam olmuştu. Size kasım ayında nasıl 50 bin fşyat vermişler ben de şaşırdım.
Temmuzsbl aslip7 ben doğum paketi almadım. Yeni gidiyorum zaten oraya ve doğuma 2 hafta var şehir dışından geldik yeni taşındım. Sadece doğum olarak fiyat aldım ben ekstra bisey yok içinde. Bilemiyorum sgk li sgksiz yada özel sigortalara göre değişiyodur fiyatlar. Kişiye göre olamaz çünkü kimseyi tanımadan yeni taşınıp geldik. Zaten hastane gibi yerde herkese aynı fiyattır diye düşünüyorum