Nisa10 Lumlum canım her medikal park değişiyor 30,40 yapan da var 70,80,90 bin de var ben Bahçelievler medikal parka gidiyorum normal doğum sezeryan fiyatları farklı benim doktorum öğretim görevlisi 90 bin sezaryan fiyatı. Muayene ücreti 2700
Lumlum Nisa10 ben de Bahçelievler medical parka gidiyorum doktorum Emine Dilşad 35bin dediler bize biz de doğum paketi aldık hemen hemen aynı hesaba geliyor aslında ama fiyat sabitlendi böylece
Nisa10 Rabisyigit şimdi baktım evet aynı hastaneye gidiyoruz. Meral hanım hakkımda bilgim yok ama ben ilk doğumumu da Ayşet Jane de yaptım çok memnunum. Ablam da o hastanede 20 yıldır çalışıyor bana Ayşet janeyi önerdi ve frekansımız çok iyi tuttu. Doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı o yüzden tekrar hamileyim ve onla devam ediyorum
Nisa10 Rabisyigit Sibel Üstünel de çok iyi bi doktor ablam onu da önerdi ama değiştirmek istemedim artık. Siz memnunsanız zaten gerisinin önemi kalmıyor. Benim için önemli olan her an ulaşabiliyor olmak gece de olsa hastaneye gelebilmesi haftasonu da olsa kendi doğuma katılması. İlkinde hepsi olduğu için onla devam ediyorum.
Rabisyigit Nisa10 evet benim doktorumda oyle ne zaman olursa olsun doguma ben yapacagim dedi kendisinden cok memnunum umarim karsilasiriz kacinci haftadasiniz 😊
Nisa10 Rabisyigit inş doğum herşey güzel geçer Allah korusun bebek küveze alınma kötüye giden bişey olursa sakın yanlış anlamayın sarılık vb şeyler de olabiliyor ya bana ulaşın size yardımcı olmaya çalışırım ablam yenidoğan da çalışıyor.
Rabisyigit Nisa10 cok tesekkur ederim niye yanlis anlayayayim cokta iyi olur ne zaman gidiceksnz tekrar beb cuma hastanedeym kontrolum var 😊 bu arada bende 36 haftaligim 😊
Nisa10 Rabisyigit aaa çok az kalmış ben dün gittim yarın da yola çıkıyorum il dışında yaşıyoruz doğum için tekrar gelicem doğum tarihiniz bellli mi
Rabisyigit Nisa10 bakalim cuma gunu gidince sorucam doktora gun alcam 6 temmuz gbi olabilir demisti onceki kontrolde bakalim😊
Nisa10 Lumlum güzel fiyat almışsınız ne zaman aldınız ve doğum şekli ve neleri kapsıyor önemli sizin için sevindim
Lumlum Nisa10 düz sezaryen doğum 35 dediler iki ay falan oldu içinde sezaryende ne gerekiyorsa var, pakette psikolojik destek diyetisyen desteği normal sezaryen doğum diş muayenesi babaya check up doğum fotoğrafları 5 muayene 6nst vs. var toplam 50bin
evrimdogan Mrvmrvmlh Medikalpark Göztepe normal 45 bin ,sezeryan 55 bin , ben bu hafta orda doğum yaptım ama doktora göre değişiyor .
Nisa10 Filiz-02 geçen sene fiyatı zaten 50,60 bindi doğum yaptım. Bu yılda Ayşet Jane 80 bin 10 binde öğretim üyesi farkı alıyor. Sezeryan normal doğum farkı da var. Zaten benim özel sigortam olduğu için bu fiyatları ödemiyorum. Sizde o hastaneye kontrole gittiğinizde sorabilirsiniz
Filiz-02 Mrvmrvmlh Bahçelievler medikal park Sibel Üstünel tan öneririm çok ilgili 1915 tl muayene ücreti ama istersen doğum paketi al daha mantıklı olur
Filiz-02 Nisa10 Sibel Üstünel tan da öğretim üyesi ve dün paket aldım 50 bin ve bütün doktorların doğum fiyatı aynı pakette de sezeryan normal ikisini de kapsıyor ve bizede eğer doktor değişimi falan isterseniz ek ücrete tabi tutulmuyor bir sorun olursa değiştirebilirsiniz
Kubraalp67 Medical Park Pendik’e gidiyorum özel sağlık sigortası yaptırmıştım doğum paketli o yüzden bilmiyorum fiyatlar nedir. Sadece girişte 15 TL katkı payı veriyorum o kadar