Esonuzzz Mrvmrvmlh gop medicalparktan doğum paketi aldım 4 ay önce 50 ye şuan 70 olmuş doğum paketi testler muayeneler sezeryan veya normal doğum paket içeriği daha var
Mrvmrvmlh Nisa10 Tokat medikalpark bugün muayenem vardı fiyat aldık eşimle doğum paketi olursada 45i bulur dedi ben paket istemedim çünkü iki ayım kaldı doğuma
Hlimee Bimervy çok yüksek Mevlalar gerçekten odaya da para veriliyor sanırım totel de aynı oluyor bakıldığın da Doktorun çalışma saatleri içerisinde doğurmazsak ayrıca 8.000 ödeme yapıp çağrılacak Her şey para
Nisa10 Hlimee doğum paketi alındığında öyle şeyler olmuyor sanırım ben cumartesi doğurmuştum tek benim için gelmişti odayı da en iyisini seçtim fiyat farkı olmadı
Mrvmrvmlh Hlimee aa bunu bilmiyordum ekstra geliyo yani diyelim ki gece doğum başladı herşey ekstra ya yarın şeker yüklemesi yapılacak 800 tl denildi alacakları bi kan yani
Hlimee Nisa10 ben çok hastane değiştirdim açıkçası zaten son haftam doğum paketi için gebe kalmadan veya kaldıktan hemen ilk bir ay içinde anlaşman lazım haftalar ilerleyince anlaşma yapılmıyo çünkü her şey de para alıyor Bu benim hatam oldu İlk deneyimsizlik oldu bundan sonra hamile kalırsam ve memnun olursam hastaneden buradan devam ederim
Hlimee Mrvmrvmlh malasef canım doğum paketi karlı oluyor ama işte bilemediğim için ben şimdi herşeye para vereceğim
Nisa10 Lumlum canım her medikal park değişiyor 30,40 yapan da var 70,80,90 bin de var ben Bahçelievler medikal parka gidiyorum normal doğum sezeryan fiyatları farklı benim doktorum öğretim görevlisi 90 bin sezaryan fiyatı. Muayene ücreti 2700
Nisa10 Rabisyigit şimdi baktım evet aynı hastaneye gidiyoruz. Meral hanım hakkımda bilgim yok ama ben ilk doğumumu da Ayşet Jane de yaptım çok memnunum. Ablam da o hastanede 20 yıldır çalışıyor bana Ayşet janeyi önerdi ve frekansımız çok iyi tuttu. Doğumum çok iyi geçti ağrı sızı olmadı o yüzden tekrar hamileyim ve onla devam ediyorum
Nisa10 Rabisyigit Sibel Üstünel de çok iyi bi doktor ablam onu da önerdi ama değiştirmek istemedim artık. Siz memnunsanız zaten gerisinin önemi kalmıyor. Benim için önemli olan her an ulaşabiliyor olmak gece de olsa hastaneye gelebilmesi haftasonu da olsa kendi doğuma katılması. İlkinde hepsi olduğu için onla devam ediyorum.
Lumlum Nisa10 ben de Bahçelievler medical parka gidiyorum doktorum Emine Dilşad 35bin dediler bize biz de doğum paketi aldık hemen hemen aynı hesaba geliyor aslında ama fiyat sabitlendi böylece