dogurangaplumba B_u_s_ra merak etme canım iyi olur Allahın izniyle toparlar bir kaç güne bulunduğun şehir neresi? Benim arkadaşımın bebeğide başka şehirde küvezde kaldı
dogurangaplumba B_u_s_ra ee canım bende balıkesirdeyim neden merkeze getirmediler bursaya götürdüler ayvalıktan bile merkeze gelen çok bebek oldu ben oradayken bursada hangi hastanede
alyamm_33 B_u_s_ra 36 haftalık erken doğum mu oluyo iki oglumda 36 haftada doğdu sorun olmadı şuan 33 haftalık hamileyim doktora 36 alın dedim
dogurangaplumba alyamm_33 prematüre sayılmıyor hafta olarak ama bebeğin tam kilo alımının iyi olmaya basladigi hafts
alyamm_33 dogurangaplumba hmm 33 haftalık hamileyim dün doktora gittim kilosu 2 kilo doktor ideal dedi ama bana az geldi sizce kilosu nasıl İnşallah bu haftalardan sonra hızlı kilo alır
dogurangaplumba alyamm_33 etmez yani tam orta bir hafta gelişim ve kilo konusunda doktorun 38 de filan alır zaten sezaryen olcaksanız
alyamm_33 dogurangaplumba kan pıhtılaşması olduğu için iğne vuruyorum O yüzden de artık vuracak yerim kalmadı diye istedim erken de olsun diye ama yine de sağlıklı olsun da zamanında gelsin
mkdsmrv B_u_s_ra darısı başımıza yarın bi hafta olacak. Solunum cihazından cıkarınca hemen taburcu ediyorlar mı yoksa gözlem için biraz daha tutuyorlar mı
B_u_s_ra mkdsmrv hayır bizim Perşembe çıkmıştı solumum zından salı çıkardılar o süreçte takip ettiler