Teacherblue Selma3478 çok iyi 🤗öncesinde çiğer geliştirici oldunuz mu. Ciğer geliştirici olduktan kaç gün sonra doğdu
Kardelen120o Selma3478 nasıl anladnız bebisim geldiginibende 29+4 haftaligim 2 gündür belimde kasıklarımda karnımda bacaklarimda ağri var hastaneye gitmem lazim mi bilmiyorum bide ilk hamilelik
Selma3478 Kardelen120o eğer bu ağrılarınız yatarak oturarak veya pozisyon değiştirerek geçiyorsa yani düzenli değilse korkmayın ama düzenli ise acil gidin
Selma3478 Teacherblue hastanede tedavi gördüğüm için 2 şer doz şeklinde oldum en son olduktan 4 gün sonra doğum başladı
Mercimeek Selma3478 36 haftalık doğum yaptım oğluşum da kuvözde kaldı entübe vs olmadı elhamdülillah 10. Gün kuvözden almıştık kuzum şusn 5 aylık :)
merimiri Selma3478 çok şükür baya erken olmasına rağmen durum iyi ilerlemiş sanırım peki neden erken oldu acaba?
Selma3478 gzm_42 korkmayın şifresi herzaman düşmanınız rahat olun bol bol dua edin doktorunuzu aksatmayın
gzm_42 Selma3478 evet sürekli 2 hafta da bir gidiyorum ikiz oldukları için bugün de bel ağrım olunca bı korktum eşim krem felan sürdü ama genede korkuyorum