2bebelii Rabiul Aslında oğlum 34 aylık olacak doğum yaptığımda ama doktorum aradaki zamanın kısa olduğunu söyledi bende normal doğumu çok isterdim ikisindede 🥲
aysegul1122 Yusbus ya olmayacaksanız tabi ki mecbur değilsiniz. Ama şu komşular da beni delirtiyor. Bende de var bundan bir tane. Korkuttu beni biraz. Sayesinde normal doğum yapmaktan daha çok korkar oldum çatı muayenesinden.
Moms_k Rabiul aynı günüz sanırım 36+5 deyiz şuan. En son kontrolde bebeğim dönmemiş makat gelişliydi, sezeryan olacak gibi 10 temmuzdan sonra alabiliriz dedi 🥲
Moms_k Rabiul kafasını tam göbek deliğinin oralarda hissediyorum ellediğimde 4-5 haftadır 😅 alanı daraldığı için dönmeleri zor gibi artık nasip ☺️
Moms_k Rabiul eminim doktorla her gittiğimizde kafası ve poposunun nerede olduğunu konuşuyoruz daha pozisyon değiştiremedik 🥹
Haticemika eylulmucizem_ evet tamda o ağrı sabahları daha fazla oluyor 🤦🏻♀️ bekletince geçiyor . İlk başlarda hafifdi şimdi daha fazla acıtıyor vucutda oluşan ödemdenmiş
karagull00 Rabiul sıcaklardan yatilmiyor ayak şişmesi de cabası kendimi telkin etmeye çalışıyor az kaldı diye 😂
karagull00 Rabiul 37.haftaya giricem cuma günü randevum var bebek geçen hafta 3311gramdi şuan kaç olmuş Allah bilir inşallah gününde gelir doğumdan da korkmaya başladım
Rabiul karagull00 oy maşallah canım benim kızlar kilo almamış 3 kilo bekliyordum 2.900 cumaya kadar 3 olur heralde