busykvc Rabiul Serumlar serumlar serumlar modu açık hep bi hastaneye gidip kurtarın beni diye bağırmak istiyorum 😁😁 klima olmasına rağmen sıcaklar ile vücut şişlikleri ile baş edemiyorum. Bebişte çok hareketli her hareketinde anniş ben geliyorum der gibi sanki. Allahım kolaylık versin hepimize
esty35 Rabiul yaa evet ne çabuk geçti hiç geçmez sanıyordum oysaki 🤦🏻♀️ 30 dan sonra baya bi hızlı gittik sanki 😂 hemoroidimle başım dertte son günlerde benim 😭
Busra1819 Bende 35 +6 yım haftaya 36 +5 te kontrolüm var çatı muayenesi yaparlar mı? Bebişim çok hareketli ağırlığı bazen aşağıda hissediyorum sık tuvalete çıkıyorum çok ağırlaştım devamlı uyumak istiyorum havada sıcak çok terliyorum, 🤭
Hlimee Busra1819 çatı muayenesinden çok korkardım hiç korkulacak bir şey değilmiş canım 38+4 günlükken yapıldı bana Bebeğin pozisyonu ile alakalı herhalde dönmüş ama kanal da değildi benim ki Veya normal doğum haftasına göre de yaklaşmış olunca yapılıyor da olabilir . Ama dediğim gibi korkulacak hiçbir durum yokmuş.
Busra1819 Hlimee teşekkür ederim herkes öyle söylüyor daha önce alttan muayene oldum aslında ama hamileyken iki kat çekiniyor insan 😊
esty35 Rabiul evet canım normal istiyorum aslında doktor da biliyor hemoroid durumumu şimdilik sıkıntı olmayacağını söylüyor ama çok zorlarsa sezaryen yapacağız hemoroidin kötüleşmesindense sezaryeni tercih ederiz daha iyi dedi 🥺
Nuryzcccc Rabiul 38 haftaligiz bakalım bu hafta çatı muayenesi var 😅 eğer tetiklemezse 9 temmuza denk gelecek ama eğer çatı muayenesi tetiklerse bu hafta dogururum gibi geliyor bence iyi de olur çünkü cooook zorluyor artık 😆😆
Rabiul Nuryzcccc haftaya pazartesi bende 37+1 oluyorum tetiklerse benimde eğer 😆 sancım da var zaten hakkımızda hayırlısı olsun
Sedaildemnaz 36+1 bugün. Cuma Dr kontrolüm var. Geceleri nefesim daralıyor uyuyamıyorum. Pelvis kemiklerimde ağrılar var son bir haftadır. Vajinal doğum istiyoruz. Geçen haftaki kontrolümde perine masajına başlayabileceğimi söylemişti dr. Ama yaparken çok canım yanıyor. Perine masajı yapan var mı aranızda?
Nuryzcccc Rabiul bende tık yok 😅 arada bı kasiliyor bı kaç saniye geçiyor günde 2 defa felan ama aşırı hareketlilik var artık canımı yakıyor 😂
Sessizlik-21 Dlar niye kendi sancini bklemiyosun normal dogumsa merk ettim Rabbim kurtarsin bnde 37haftaligim
kubraclskn Rabiul Öğrendiğimde 3 haftaydı şuan 36 haftama giriyorum Sizde varmı bilmiyorum ama sırt ağrısı ama böyle kemiklerim ayrılıyor sanki belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor çok terliyorum 😂ya daha bir çok şey