annesininballisi Yenianne91 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 tabi ki yine en doğrusunu doktorunuz bilir onunla beraber ilerlerseniz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz tekrardan. Bu arada geçmiş olsun çok 🙏🏻
Yenianne91 sedef_kayakrts gitmez miyim gittim tabi ama hepsinde aynı sonuç bugün kürtaj oldum malesef😞
Yenianne91 true-living toparlanınca bende bu testi yaptırmak istiyorum nerede yaptırdınız testi? Hamile kaldıktan sonra iğneyi her gün mü kullandınız
true-living Yenianne91 eğitim ve araştırma hastanesi inde kadın doğuma gittim yalan söyledim iki düşüğüm oldu diye yoksa yapmıyorlar oda beni genetik bölümüne ve hematolojiye yönlendirdi iki bölümde kan aldı üç ay sonra çıktı sonuç Hematoloji temiz çıktı fakat genetikte yani pıhtılaşma sorunu çıktı
nuurmiss Yenianne91 çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun rabbim hayırlısıyla tekrar bir bebiş nasip etsin size inşallah 🙏🏻 kürtaj olurken uyuşturuyorlar mı bir acı hissediyor musunuz?
Yenianne91 nuurmiss canım devlet hastanelerin bir çoğunda anestezi verilmiyormuş ben özelde oldum anestezi aldıktan sonra çok şükür hiçbir sey hissetmedim gözümü odaya getirildigimde actım ve tüm islemler bitmişti
Yenianne91 ilaydamom_ allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım umudumu yitirmiyorum hiç demek ki böylesi hayırlıydı 🙏🏻 insallah saglıklı bir sekidle yakın zamanda tekrar güzel haber alırım
Yenianne91 mommys1 allah korumuş sizi benim 2 hafta önce durmuş kalbi onda bile zehirlenmeden cok korktum sizin bir ay o şekilde kalmış cok riskli, çok şükür allah yerini doldurmus uzun saglıklı güzel ömrü olsun bebeginizin 🙏🏻🫶🏻
mommys1 Yenianne91 amin canım sağolasın akşamına devlet hastanesine gitmiştik ordaki ebe küçük oldugundan zehirlemez seni 4-5 aylıkken zehirlemeler oluyor yatına kadar bekliceksin mecbur dedi Allah inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder doktorum bana 1-2 ay sonra tekrar düşünebilirsiniz dedi ocakta kürtaj oldum nisanda tekrar hamile kalmıştım folik asiti içmeye başladım martta falan aklında bulunsun
Sara-571 Tam 11 haftada kontrole giderken yaşadım bende hemde hiç bir belirti olmadan ilk hamileliliğimdi üzüldüm ama Rabbim en doğrusunu bilir dedim martta şimdi çok şükür hamileyim insan yine korkuyor ama duadan başka bir şey elimden gelmiyor
Yenianne91 Sara-571 hic korkutma kendini canım demek ki ilkinde saglıksızdı bir sorunu vardı ki allah nasip etmedi ben kendimi böyle teselli ediyorum için rahat olsun sımsıkı sarıl bebeğine psikoloji cok önemli
beyazmelegim Yenianne91 eşinizle beraber genetik test yaptırın ve anne adayı pıhtılaşma testi yaptırmalı belki annede pıhtılaşma var bebeğin kalp atısı oyüzden durabiliyor başıma geldi şimdi tekrar gebeyim oksapar iğne vuruluyorum hergün doğuma kadar devam edeceğim
elif475475 Yenianne91 bunu yaşayan maalesef çok fazla. Ben de 7 haftalıkta gittiğimde 6 haftada kalmıştı. Kalbi durmuştu kürtaja alındım. İki ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 2,5 yaşında. Sağlıkla tekrar bir bebeğiniz olur inşallah
Esra9999 Melismelo 15 dakika önce 7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve senin yazına denk geldim bi nebze de olsa içime umut serptin..
Melismelo Esra9999 yaa cok gecmiş olsun üzüldüm, Rabbim en yakın zamanda yeniden nasip eder inşallah♥️