Samberf Aleve ya hiç bana dokturm sizin söylediğinizi söylemedi canım sadece progestan fitil vermişti bugün de progestan iğne verdi bilseydim dediğiniz iğneyi alırdım yarın doktorumu arayıp söyleyecem
Aleve Samberf bı kurtajm var bu aşamalara çok hakim oldum artık sor yani bı her doktor farklı söylüyor bende çok doktor.gezdim şuan Allah’ıma.sukur 32+4 um
Samberf Aleve sağlıklı bi şeklde kucağınıza alırsınız inşaallah ben bugün arayıp soracam gerekirse gidecem hatta zaten kanamam durmuyor
dilaraulusoy Samberf valla 2. Gebeliğim bende de kanama başladı bebekte bişey yok diyorlar nen fitil kullanıyorum sanırım fitil yapıyo benimkini azar bi kanamam oluyo hastaneye geliyorum kesiliyo muayne edip yolluyorlar bezeden bilinmiyo ama her kanama düşük riski tabi.
Samberf dilaraulusoy bende fitil kullanıyordum dün iğne kullanmaya başladım benm azar azar değil biraz fazla
dilaraulusoy Samberf bugün benimde biraz fazla geldi fitili ilaç olarak al dediler şimdi bide iğneye başladım yine yok bişey dediler yolladılar
Samberf dilaraulusoy benmde öyle oluyor gittiğimde bişey yok isterseniz yatış yapalım diyorlar ama benm bide bebeğim olduğu için ona kıyamıyorum
Samberf Berna2931 kadın doğuma da gittim bana benzer şeyler söylediler ikiz gebelik olduğu için doktorumu değiştirmek istemiyorum aslında sabit doktor olsun istedik
Berna2931 Samberf pekala siz bilirsiniz ben çok Dr degistirdim mesela kanamam varken birileri ki bireyin yok kanama alanı görünmüyor, başka Dr gittim hemen serklaj ameliyatına aldılar beni değerse dogumum başlıyormuş neredeyse
Freaseamom Samberf okadar iyi anlıyorum ki benim de 4 yaşında oğlum var en azından bu süreçte yardım almaktan istemekten çekinmeyin bir kaç ay sıkın dişinizi 20 haftadan sonra kanamalar bitiyor bişey olduğunda Allah korusun psikolojik olarak etkilenip kızınızı daha çok ihmal edersiniz