esdemiralay Hayat70 Evet ilk hamileliğimde hiç anlamamıştım ama bunda daha net gidiyor . Ritmik bir şekilde kalp atışı gibi altımda hissediyorum onu 5-6 dk civarı falan oluyor
Eliff_gny Hayat70 bu haftalar da genel de oluyor sanırım benimde aynı hep vajinama vuruyor alttan cikcakmis gibi hissediyorum sızlama yapıyor o vurdukça her seferinde irkiliyorum😂
Berivan_sr Hayat70 26+3 bende bu şekilde hissediyorum vajinada lavabo ihtiyacım geliyo hemen birde geceleri sağ sol dönerken bebek kendini galiba çok kasıyor karnım sertleşiyo
Cesurx Hayat70 hamilelik hormonlarından olabilir,eş ile ilişkiden olabilir.Islak da kalıyor ister istemez
Hayat70 Cesurx Doğru kimisi enfeksiyona çok meyilli oluyor.Umarım bişey yoktur Allah korusun enfeksiyon erken doğuma sebeb oluyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum.
Cesurx Hayat70 evet erken doğumun en büyük sebeplerinden biri enfeksiyon.Oyuzden varsa çare bulmak lazim
Hayat70 Cesurx Teşekkür ediyorum canım yarın sağlık ocağında bir baksınlar bakalım inşAllah öyle birşey yoktur.