Candaan AyEr benimkide gidip gelip kilo almamışsın ye niye yemiyosun😂dedim bide çok şişince de öyle de olurmu 😃
AyEr Candaan benım kocam yemeyınce uzuluyor ben yıyorum guzel ye dıyor ay dedım şişiyorum diye kızmayasın😂
Bebekveben Moralsizanne 13+1 de gittim en son belli değildi canım hatta tahmin istedim hiç gözükmüyor dedi doktorum. 17+1 de randevum o zaman gösterir inşallah canım 😊
Candaan Ama kızlar sanki ilk 12 hafta daha çok ağrılar oluyor demi yoksa bendemi öyle oldu karın ağrısı bel ağrısı mide agırlaşıp bulanması sanki 13.haftadan sonrası biraz o belirtıler geçiyor
Sumeyyeylmz Benim de 13 haftalık alttan azıcık çıktı ama kabızlık ve gaz sorunu olunca 6 aylık gibi oluyorum
Gebelikbilgisi Kızlar 14+4 hftlığım. İlk baştada mide bulantım oluyodu ama hiç kusmuyodum. Şimdi hem kusmaya başladım hem kaşıklarımda ağrılarım oluyo. Yarın kontrolüm var. İnş bebişim iyidir çok tedirginim
Candaan Gebelikbilgisi inşaAllah iyi canim stres yapma bende ilklerde kusmuyordum ama şimdi kusuyorum bide özellikle oturunca kasiklarim belim agrıyor
Candaan AyEr MaşaAllah ben 12.haftamda gitmiştim doktoruna cinsiyeti sordum şu an ortalarda dedi ama illaki bi tarafınız ağır basıyor diyince bi tahmin söyledi ama bakalım 21 ocakta randevum var hayirlisi olsun hepimiz için
Nezahatozen kızlar biz normal doktora gittik aynı gün 12+1 dedi bi yarim saat sonra ikili taramaya gittik 12+4 dedi hangisini baz alayım
Kosem983 Nezahatozen 12+1 dedgi adetin ilk günü hesaplamasi sonra 12+4 demesi ultorsonda cikan sonuc ultroson dogru oluyo genelde o baz alınıyo