Nurella276 Ya bu mide bulantısından nasıl kurtuldunuz hap bile kullansam yediklerim ağzıma geliyo çok kötüyüm şu bile rahatsız ediyor geçiren biley yok mu 😣😣
Satisati Nurella276 Nurella276 ben doktorumun takibinde zofer ilacına başlamıştım baya iyi gelmişti birde bazı gebeler kendi evinde yapılan yemeğe karşı bir hassasiyet olusturiyor isterseniz birde denemediyseniz dışarda yemek yemeyi deneyin yada başkasının evinde eğer iyice yiyemiyor elden ayaktan dustuyseniz acile gidip bir serum taktırın
Feyy Nurella276 merhaba zencefil limon çayı yapıyorum ben o iyi geliyor doktora da danıştım bir sakıncası yok bir de maden suyu limon ikilisi de rahatlatıyor
Momybaby Nurella276 ben 28.haftadayım tekrar başladı mide bulantım ve tiksinmelerim, mecbur doktorun verdiği bulantı ilacına geri döneceğim 😔
Nurella276 Satisati ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor bişey yememek değil yiyorum ama çıkartıyorum içim dışıma çıktı yediklerim midemde değil direk ağzıma ağzıma geliyor
Busra525 İlaç olarak prizine geçseniz . Bende de prilam bir işe yaramadı da doktorum prizin verdi tabiki asla geçmedi ama Şuan 1 tık daha iyiyim
Bendiyebiri_ Nurella276 25 haftaligim ilaç bile fayda yok serum kullanıyorum serumda damar patlamasıyla ve tansiyon düşüklüğü yasiyorum mide bulantısına ben bile çare bulamadım
Bendiyebiri_ Nurella276 aynı şekilde bende de öyle bı ara durmustu rahatladım derken yeniden başladı şu son bı kaç gündür açlıktan ağlamak üzereyim serumla besleniyorum 🥹🥹🥹 rabbim emeklerimizi hiç etmesin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Nurella276 Simge22 limon denedim sende bi dene biraz iyi geliyor ama sonra geçiyor hemen limonu şekere batır em beni biraz idare etmişti
DmlKyra Simge22 mide koruyucu hap dışında ne yazık ki çaresi yok 31. Haftadayım reflüm var ilacımı almadan bir gün geçiremem
Simge22 DmlKyra ay hiç sorma doktorum ya lansornya gaviscon dedi ben gaviscon şurup kullanıyorum rahatlatıyor biraz hergün içiyorum mecburen Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah 🙏