Helenaaa Kızlar bu testi bugün akşam yaptım gecikmem de var 2. Çizgi hemen çıkmıştı. Kan vermeye gittim şimdi sonuç çıktı, 1,20… çok şaşkınım gerçekten pozitif olduğunu düşünmüştüm
Satisati Helenaaa test bozuk olabilir bir daha yapaaydiniz birkaç gün bekleyip adet olmazsaniz tekrar kan verin
neslsah-1 Helenaaa geç döllenme olabilir canm bnm öyleydi regli olacağım günden 2 gün geçmişti test yaptm içime doğdu heralde silik hiç yok denecek kadar cıktı normal testte sonra inanamadm gittim erken gebelik aldım ondda aynı seninki gibi çıktı ertesi gün kan verdiğimde 264.34 cıktı doktor erken gebelik 3 4 haftalık dedi Helenaaa kaç gün gecikmen var
Helenaaa turkan403 ya bu ay femara kullandım fakat doktor kontrolüne gittiğimde yumurta büyümemişti kontrolden 2 hafta sonra yumurtalama gördüm varsa zaten geç döllenmedir. Yumurtlamanın üstünden 20 gün geçti olsaydı kanda çıkardı gerçekten anlamıyorum bu idrar testlerini ancak hayal kırıklığı…
turkan403 Helenaaa aynen öyle özellikle artı Med testler bende bugn kan verdim yoktur bnce dedm evde teste çıkmadı cnku gecne yaptım silik çıkmıştı söyledim doktora bakalım kan en güvenlisi evdeki testler yaniltiyo ilaki dedi
Bir_nazenin01 Markası days doctor ise asla güvenme artımed ile yarışır yani ben bildiğin bu markanın 5 tanesini aynı anda yaptım pespembe kan verdim ve kocaman negatif çıktı hakkında hayırlı sı olsun canım
neslsah-1 Bide hemen mi verdi bu sonucu biliyomusjnuz bilmiyorm 5 dk sonra etkisiz yani geçersiz sayılıyo bu testler ilk 5 dk da sonuç verdi verdi sonra dediğim gibi üzerindede yazqr
Anneyim0707 Helenaaa testler artık yanıltıyor ben şok oldum bi kaset bi erken yaptım pozitif kan verdim <1.20 çıkmıştı
Anneyim0707 Helenaaa benimde hevesim kursağımda kaldı halada adet olmadı bat 22ydi beklemeye devam hala
Helenaaa Anneyim0707 ben de adet olmadım yarına randevu aldım adet söktürücü isteyecem daha fazla beklemek istemiyorum hemen tekrar başlamak istiyorum bebek denemesine
Vincentvangogh Helenaaa sizi umutlandırmak asla istemem ama bende gebelik belirtileri aşırı derecede fazlaydı ve emindim olduğundan. Evde erken gebelik yaptığımda görünmeyecek derecede ikinci çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim. 0.100 çıktı yani negatifti. Hatta 2 kere kan verdim. 1. Kanı ovülasyandan sonraki 7. Gün diğerinde 10. Gün verdim. İkisinde de aynı sonuç çıktı. Ama emindim olduğuna. En son 12. Gün gebelik testinde bu sefer daha belirgin ikinci çizgiyi görünce tekrar kana gittim bu sefer kanda vardı. O test bozuk muydu bilemem ama ben emindim olduguna ☺️
Ask1907FB Helenaaa benimki 4 haftalık hamilelikte bilee kanda çıkmadı bence bekleyin biraz daha inşş vardır
Helenaaa Ask1907FB valla artık kendimi kandırmak istemiyorum vardır diye yarına randevu aldım kendi doktoruma
Ask1907FB Helenaaa kandırmak deil bu işler nasip kısmet işi kendinizi öyle üzmeyin yoksa da vardır bir hayrı her zaman ben şu duayı ederdim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat olacak şekilde layık gördüğünde versn belki sizin de zamanı gelmemiştir lütfen üzüp strese girmeyin hemen bilemezsnz inş da vardır