Lalelale1 Bahartekinsoyy ben dış gebelik geçirdim beta 7bin küsürdü kese görünmedi ve dış gebelik olduğu anlaşıldı
Cimenn1223 Bahartekinsoyy bu degerle ztn kese görünmez cnm 3000 üstü kese görünür erken gitmişsn doktora 5 hafta icinde kese görülür 7.haftanin icinde net bebegi görür kalbini dinlersin 7.haftani bekle bebişni görürsn Allahın izniyle❣
1kedi1bebe Bahartekinsoyy 4. Hafta kese için çok erken değil mi benim iki gebeliğimde de 7. Haftadan sonra gözüktü
Dilarakdemir1 Bahartekinsoyy bende 5 gün gecikme ile test yaptım pozitifti değerlerim 350 965 gibi yükseliyordu dış gebelik dediler sonraki gün 2310 olunca kese çookk minik göründü doktorlarda anlam vermedi normal gibi ama kese küçük dediler çağırdılar ama gitmedim biraz büyümesini bekliyorum geç döllenme olabilir çünkü belki sizinde öyle olmıştur
Bahartekinsoyy Dilarakdemir1 beni de çağırdılar gitmedim çok acele ediyorlar Şuan yorumlara göre benim gözükmemesi normal beni hastaneye 1 hafta yatıralım burda bakalım bile dediler 6 haftalık olama kadar gitmiyicem
Kelebek78 Bahartekinsoyy korkma canım 2196 beta değeri ile alttan muayene ile bile kesem zor görünmüştü doktorum bana da dış gebelik demişti başka doktora geçtim 2 gün sonra gittim durumu anlattım ve doktor betan artmıştır karından daha yeni gözükür bi bakalım dedi ve küçücük bir kese karından da gözüktü
kubccc61 biz 5+3 de keseyi gördük 7. haftaya gelmek üzereydik kalp atışını duyduk. Lütfen kendinizi strese sokmayın daha çok küçük zaten 1 hafta daha bekleyin Allahın izniyle herşey olur
Bahartekinsoyy kubccc61 çok teşekkür ederim doktorlar öyle deyince çok korktum içime su serptiniz tüm yorumlarınızla herkese çok teşekkür ederim
Dilarakdemir1 Bahartekinsoyy şiddetli ağrı kanama vs olmadığı sürece gitmeyin zaten haftasına göre siz hazır olunca gidin görünürse görünür olmazsa da rabbimden sağlığınızı tehlikeye atacak durum yoksa endişe etmeyin rabbim ol derse olur