Bahartekinsoyy Reglimin 4. Günü kontrole gittim 4 hafta 3 gündü beta 1600 çıktı ama keseyi göremedi rahim kalınlığı normal dedi ama betaya göre görmem lazım dış gebelik olabilir dedi erken mi hafta olarak başına gelen var mı
denizleo09 Bahartekinsoyy daha çok erken. Bende beta 1500 iken gitmiştim ne kese ne bebek göremiyorum dedi doktor. Tekrar kan verdim 2 günde bir betanın 2 katına çıkması bekleniyor beta 6000lere geldi öyle gördük
Cihangir09 Bahartekinsoyy 4 hafta 3 günlükken kese görülmesi imkansız gibi bişey benim 5te de gözükmedi ancak 6+4 te kese 8de kalp atışı duyduk doktorlari da anlamıyorum ki genelde 5000 i geçmeden kese filan gözükmüyor yani
Dilarabozdemir Bahartekinsoyy kese görünmesi için betanıň 3500 ü gecmesi lazım doktorunuzu değişin derim
Bahartekinsoyy Ayselcnt söyledim ama vajinal ulturasonda gözükür dediler anlamadım korkuttular beni de
Ayselcnt Bahartekinsoyy yani bence 4+3 daha çok yeni.. burada bir arkadaş var onunda 5. Haftada göründü kese..
_Mother_ Bahartekinsoyy beta değerine göre görünmemesi normal bir kaç gün sonra tekrar muayene olmamda fayda var strese sokma kendini
Bahartekinsoyy _Mother_ 21 haziranda 1600 çıktı şuan 5+1 6 olduğunda gitsem üstten muayene ile gözükür mü sizce
Bahartekinsoyy Meral0147 net ne zaman gitmem lazım tekrardan böyle gözükmeyip stres olmaktan korkuyorum 21 Haziran gittim 1600dü 23 haziranda çağırdılar bilerek gitmedim
Yeniyeniden Bahartekinsoyy daha erken ya 5 haftada kese net görünüyor korkutmasın kendinizi 5000 uzeri olsun bekle 3 4 gun