mervehepuyar Kızlar folıc asıt ne kullandınız ben solgar markasını kullanmayı düşünüyorum kullanınız var mı yada varmıydı
Seher05_ mervehepuyar evet ben kullandım hamileliğimi öğrendiğimde verdiler . Halende kullanıyorum 3. aydan sonra bıraktırıp başka vitamin vs verilecekmiş
HAvvAHmet Gebelik öncesi Folbiol kullandım 2 ay civarı. Gebe kaldıktan sonra Folic1 önerdi doktorum birgün aldım birgün almadım bunu da doğru mu değil mi bilmiyorum ama çok tartışıldığı için bu folik asit mevzusu az dozda devam ettim diyeyim.
Havvabektas mervehepuyar genel olarak 6 haftalıktan beri bişey yiyemiyorum mutfakta düşman olduk bulantı kusma çok var şimdi azaldı yine var ama o kadar değil sizde durum nasıl
gayesblog mervehepuyar neye göre düşünüyorsunuz ? Doktorun gözetiminde kullanmanız gerekiyor. Ayrıca arama butonuna folik asit yazın çıkan postları inceleyin. Bir çok gönderi var bu konu için
mervehepuyar gayesblog evet doktor gözetiminde tabiki. Danışırım kullanabilir miyim diye oda cevabını verir evet yada hayır diye sonuçta ilk bebeğim ve onun sağlıklı olması için elimden geleni yaparım doktorumunda uygun fiyata kaçıp ona göre bişi önermesini istemem ☺☺
mervehepuyar Havvabektas benim daha 4+2 şuanlık yok ama ilerde olur sanırım bide kaç haftalık kalp atışını duymuştunuz☺
gayesblog mervehepuyar iyi bir doktora giderseniz sorun yaşamazsınız. Burda kimin ne yazdığına değil doktorunuza güvenmelisiniz 🙂
Havvabektas mervehepuyar benim biraz stresli geçti bende 4 haftalık öğrendim 5 haftalık lekelenme başladı sonra yoğun kanama geçirdim hastanede yattım sonra kanama durdu lekelenme devam etti yaklaşık 1.5 ay sadece yattım 7 haftalık kalp atışları duydum çok şükür herşey yolundaydı Perşembe gidicem umarım herşey yolunda devam ediyor
Havvabektas mervehepuyar benim ilk gebelik kalp atışları yoktu kürtaj olmuştum bu ikinci gebeliğim o yüzden tedirginim ve hep korkuyorum