Aybukealtintas -nazli00 iki modelde cok uzun ömürlü değiller biz cok sık kullanıyoruz 2 seneyi bile bulmuyor, onun için daha saglam birseyler tercih edebilirsiniz, 2. Fotoda kilerin daha saglam ve çantalıları olanları mevcut
uzman_1annemy -nazli00 Kamp malzemelerini ömürlük istiyorsanız alet edevat giyim aksesuar çadır yatak hamak sandalye masa vs vs kesinlikle Decathlon dışında bir yerlerden bakmayın eşim kampçı ve her hafta kamp yaparız yıllık malzemeler dün alınmış gibi sağlam yeni ve dayanıklı. 🙏🏻
1prensesannesi__ -nazli00 ben kendimi bildim bileli hep dikkat ederek zayif kaldım bekarken 57 kiloydum ne olduysa evlenince oldu 😃
-nazli00 1prensesannesi__ ta ki hamile kalana kadar hep aynı kilodayım bi hamile kaldım yedim de yedim duba gibi oldum şimdi de nasıl vercem telaşına düştüm
1prensesannesi__ -nazli00 verirsin o zaman asko önceden de zayifmişsin zaten bi kere versen daha almazsın
Gulay_93 -nazli00 çantalı olanlardan vardı 2 sene boyunca her gün saatlerce kullanıldı ve sonunda emekliye ayırdım çok hor kullanıldı ona rağmen çok dayandılar bence 🤭 şuan yine çantalı olanlardan aldım hem taşıması pratik hemde çok yer kaplamıyor ben memnunum o yüzden yine tercihim çantalı olanlar oldu
-nazli00 Gulay_93 bende ondan istiyorum ama kararsız kalmıştım kullandığınız bir marka var mı sizin ben a101 e felan geliyor ya ordan alayım dedim
Annecik02 -nazli00 biz eşimle şok marketten tanesini 270 ten kamuflaj desen 2 tane aldık üstteki resimdeki sandalyeden amacımız arabada dursun elimizin altında lazım oldukça kullanırız dedik..alttakinden de vardı ama arabada aşırı yer kaplıyor katlaninca ufalmiyor yani ondan da kullandık..bana sorarsan yukarıdaki ni secerim hem yer kaplamıyor arabada hem de rahat kullanışlı