bsrgz Ben Memorial a gidiyorum ağustosta arkadaşım 3000 e yapmıştı normal doğum. Şu an fiyatları nasıl bilmiyorum.
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] doktorum cahit bey gecen sene bende 1100 yapmıştım busene 1700 dediler doktordan doktora fark ediyosa belki [bilinmeyen]
Ertugrulunannesii cansumutluasyaaa nee vip mi normal mi bende ilk doğumum magnete gitmiştim 24 nisandı sezeryan spinal olddum ve 1500 tl verdin
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] yaa sezeryan sonrası normal doğumu hangisi yaptırdı canım bide aralarında kaçsene vardı bende çok istemiştim ama bundan sonra zor bu benim 4ncü hamileliğim ve aralarında 13ay olucak sanmıyorum ki sezeryan sonrası normal doğum olsun
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] ben 3doğumumuda cahit beyde yaptım kontorollerede hep ona gittim çokta memnunum özelliklede eli çok hafif doğum sonrası amelyat yerimde hiç sıkıntı olmadı ve bir hafta sürmeden ayaklandım hep
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] aynen canım ben kendisine hiç sormadım sezeryan sonrası normal doğum yaptırırmısınız diye sekreterine sormuştum oda yaptırmıyo diyince kendisiyle hiç konuşmadım bu konuyu
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] kolay oldumu peki normal duğumun canım buda normal olur ozaman inşallah demi
Enesali [bilinmeyen] iyi günler yazınızın arasında ilki sezeryanla ikincisi normal olarak yaptım yazmisiniz kaç yıl ara ile doğum yaptınız bı zararı veya zorluğu oldu mu ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum tam bı bilgimde yok
Seelmaozhan77 [bilinmeyen] ayy negüzel inşallah buda istediğin gibi olur keşke bende araştırsaydım bikaç kişiye sordum hep olumsuz cevap aldım kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun
bsrgz Elmalikurabiye 2 hafta önce bi arkadaş 6 bin e yaptırdı normal doğumu. Nilgün hanım için de iyi diyorlar instsgramdan bakmıştım. Inşallah memnun kalırsınız